Καρέρα: “Δύσκολη ομάδα ο Άρης, έχει κοινό που τον βοηθάει”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Άρη, ο Μάσιμο Καρέρα της ΑΕΚ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση στο«Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας ωστόσο ότι αν οι παίκτες του έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και ένταση μπορούν να φύγουν νικητές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για το πώς είδε χθες το Ατρόμητος-Άρης: «Δεν έχω πολλά σχόλια να κάνω. Είδα τον αγώνα. Είναι προφανώς καλύτερα το να το βλέπεις live από το να το βλέπεις από την τηλεόραση. Έβγαλα κάποιες καλές ιδέες. Σήμερα και αύριο θα δουλέψουμε κάποια κομμάτια, ώστε να δυσκολέψουμε την αντίπαλη ομάδα».

Για το πώς θα περιέγραφε αυτούς τους δύο μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ: «Εγώ απλά τη δουλειά μου κάνω. Δουλεύω κάθε μέρα για να δίνω τις προϋποθέσεις στους παίκτες και τις καταστάσεις ώστε να παίζουν σωστά. Από τη μεριά μου βάζω τον ενθουσιασμό μου, τα συναισθήματά μου, τις γνώσεις μου που έχω πάνω στο ποδόσφαιρο και την ιδέα που έχω γύρω από το ποδόσφαιρο για να μπουν στην ομάδα».

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Άρη: «Είναι μία δύσκολη ομάδα ο Άρης να τον αντιμετωπίσεις στην έδρα του. Έχει ένα κοινό που βοηθάει την ομάδα του. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το 90’. Θα είναι ένα ματς που θα πρέπει να έχουμε υψηλή ένταση, να είμαστε προσεκτικοί και θα υπάρξουν λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον αγώνα».

To Top