Καρέρα: “Είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε στο κύπελλο, θέλουμε να το πάρουμε”

Ο Μάσιμο Καρέρα σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κύπελλο που έμεινε στην… μέση, μια και απομένει η ρεβάνς του Άρης-ΑΕΚ ενώ τόνισε πως η κατάσταση με τον κορωνοϊό βρίσκεται υπό έλεγχο στην Ελλάδα.

Όσα είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής στην ΑΕΚ στην ιταλική ιστοσελίδα Numero 10:

Για το αν πρέπει το ελληνικό πρωτάθλημα να συνεχιστεί: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν διάφορες επαφές όπου θα αποφασιστεί το μέλλον της σεζόν. Εδώ η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο σε σχέση με άλλες χώρες όπως η Ιταλία και νομίζω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε το Κύπελλο. Επίσης, πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε τις ημερομηνίες που θα γίνουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Για το πως αισθάνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν τρεις – τέσσερις σημαντικές ομάδες. Αυτή τη σεζόν ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας 15 βαθμούς διαφορά από τους υπόλοιπους. Οι στόχοι μας όμως είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διασφαλίσουμε μια θέση για το επόμενο Champions League».

Για το πως οι προπονητές και οι παίκτες μπορούν να είναι έτοιμοι πνευματικά για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων: «Σίγουρα θα ήταν σημαντικό να είχαμε μια επίσημη ημερομηνία για όλους, προκειμένου να κάναμε το πλάνο για τους επόμενους μήνες. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή για αυτούς που θα πρέπει να αποφασίσουν. Ευτυχώς έχουμε την τεχνολογία με το μέρος μας και όπως ο Μουρίνιο έκανε στην Τότεναμ μπορούμε να ελέγχουμε την προπόνηση με ηλεκτρονικά μέσα. Με τον ίδιο τρόπο θα ήταν ευεργετικό να προσπαθήσεις να ανανεώσεις την πνευματική σου κατάσταση και να παραμείνεις ήρεμος και να έχεις καθαρίσει το μυαλό σου όταν επιστρέψεις στους αγωνιστικούς χώρους».

To Top