Καρέρα: “Την Τετάρτη θα πρέπει να παλέψουμε, να τρέξουμε και να τα δώσουμε όλα”

Ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει την Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης ένα παρόμοιο σαν το σημερινό παιχνίδι και υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να τα δώσει όλα…

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε στην κάμερα της Nova:

Τι γεύση του αφήνει το παιχνίδι; «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και όντως έτσι ήταν. Όταν εχεις 4-5 καλές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, θα το πληρώσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τις χαμένες ευκαιρίες; «Όταν έχεις τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες, σαν πέναλτι είναι και τις χάνεις, είναι δύσκολο μετά. Στην πορεία η ομάδα ανοίγεται ψάχνοντας το γκολ. Δυο φορές πάντως βρεθήκαμε πίσω, δυο φορές το παλέψαμε και ισοφαρίσαμε. Πρέπει να πω ότι η ομάδα έχει καλό χαρακτήρα. Πολύ δυνατό χαρακτήρα».

Για τα δυο γκολ που δέχθηκε απόψε η ΑΕΚ για πρώτη φορά με τον ίδιο στον πάγκο; «Ετσι είναι τα πράγματα. το πρώτο ηταν το πέναλτι, το δεύτερο ήταν καλός ο επιθετικός».

Για τη 2η θέση; «Είμαστε κολλημένοι και δεν θα τα παρατήσουμε».

Για το ματς της Τετάρτης; «Πιστεύω θα είναι ένα ματς όπως το σημερινό. Θα είναι ένας αγώνας που θα πρέπει να παλέψουμε, να τρέξουμε και να τα δώσουμε όλα».

To Top