ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρέ προσφυγών στον Αχαρναϊκό

Πορεία… υποβιβασμού διαγράφει ο Αχαρναϊκός και σα να μην έφτανε η ήττα (2-1) από τον ΑΟ Χανιά και όσα ακολούθησαν, έρχονται να προστεθούν προσφυγές από ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αποχώρησαν το χειμώνα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το flnews, νομικά σε βάρος της ΠΑΕ κινήθηκαν οι Λευτέρης Ματσούκας, Τάσος Χριστοφιλέας, Νίκος Μουστάκης και Μιχάλης Μαρής, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Άπαντες είχαν λύσει συναινετικά τα συμβόλαιά τους, όμως η διοίκηση δεν αποδείχτηκε συνεπής στην καταβολή των χρημάτων.

Τη Δευτέρα (20/03), εξάλλου, εκδικάστηκαν δύο προσφυγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, συζητήθηκαν αυτές των Χρήστου Τζιώρα, Στέργιου Ψιάνου. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε ενώπιον της επιτροπής, υπάρχει δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος δεσμευόταν να τους πληρώσει στις 28 Φεβρουαρίου κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Τζιώρας διεκδικεί 5.500 ευρώ και ο Ψιάνος 4.000 ευρώ. Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Ταρέκ Τζαζιρί, αυτή αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί σε 15 ημέρες.

To Top