Καραγεωργίου στην… πρίζα λόγω Άρη, νοκ άουτ ο Αθανασίου

Πρόβλημα με τον γκολκίπερ του, αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης,  Ο Γρηγόρης Αθανασίου αισθανόταν συνεχώς ενοχλήσεις και τελικά αφού δεν ξεπεράστηκαν μπήκε… νυστέρι.Ο Αθανασίου υποβλήθηκε την Τρίτη σε επιτυχημένη επέμβαση στον έξω μηνίσκου και στο χόνδρο του δεξιού γόνατος από τον γιατρό του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη. Ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε περίπου τρεις μήνες.
 

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, διάλεξε την προπόνηση της Τρίτης για να τα… ψάλλει στους παίκτες του για την εμφάνισή τους με τον ΟΦΗ, βάζοντας στην… πρίζα ενόψει του Άρη.

Ο Καραγεωργίου τόνισε προς τους παίκτες του την Τρίτη δεν ήταν καλή εικόνα αυτή που παρουσίασαν με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και τους ζήτησε να κάνουν το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα και να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Άρη.

Τους διευκρίνισε τις ευθύνες που έχουν ενώ από μέρους του τόνισε πως ευθύνεται και εκείνος για την εμφάνιση αυτή στο κρητικό ντέρμπι.
 
Τέλος, ο Σταύρος Λαμπράκης, μάνατζερ της ομάδας μιλώντας στο “Athletic Radio” υπογράμμισε ότι: «από την αρχή της χρονιάς μπήκαν υψηλοί στόχοι γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Επειδή είμαστε πεισματάρηδες και τα αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν πεισμώσει. Πιστεύω ότι σύντομα ο Εργοτέλης θα επιστρέψει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

 

To Top