Καραγιάννης: “Σκληρή ομάδα με δυνατή έδρα ο Άρης, η νίκη με Περιστέρι στις λεπτομέρειες”

Ο πρώην προπονητής του Περιστερίου, o οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για την άνοδο του και νυν της Καστοριάς, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το παιχνίδι Άρης- Περιστέρι:

Το παιχνίδι αυτό είναι ένα ντέρμπι. Σίγουρα το Περιστέρι έχει κάνει νίκες και έχει βρει τη χημεία του σαν ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς Αμερικάνους και προπονητή. Από την άλλη, ο Άρης είναι σκληρή ομάδα ιδιαίτερα όταν βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο παρά το γεγονός ότι έχει σκαμπανεβάσματα στην επίδοση του. Πιστεύω ότι το  παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό κατά πόσο ο Άρης θα μπορέσει να κρατήσει το Περιστέρι στα χαμηλά.

-Για το Περιστέρι και τον Γιώργο Αγγέλου:

Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος που πάει τόσο καλά για το Περιστέρι. Είναι μία ομάδα που διαθέτει σοβαρή διοίκηση, κόσμο που την στηρίζει και έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Γιώργος Αγγέλου είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Είναι όλη μέρα στο γήπεδο. Για αυτόν είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η Α1. Νομίζω ότι ο καιρός είναι υπέρ του.

-Για τον Άρη και την προετοιμασία της ομάδας:

Ο Άρης είναι ταυτισμένος με παίκτες που διαθέτουν αθλητικότητα. Το δυνατό σημείο της ομάδας είναι η άμυνα. Αυτό το έδειξε και το καλοκαίρι όταν είχαμε παίξει φιλικό. Δυστυχώς, δεν έχει δυνατό καλάθι. Γενικά, υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Νομίζω ότι η τελευταία νίκη του Άρη με τον Κολοσσό της Ρόδου έχει μεγάλη αξία. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας και των παικτών.

To Top