ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καραγιάννης στο PRESSARIS: “Στόχος μας είναι ν΄ ανεβάσουμε τον Άρη εκεί όπου ανήκει”

Το ανδρικό πόλο του Άρη προχώρησε στην απόκτηση του σπουδαίου αθλητή, Νίκου Ντούλου, ταράσσοντας τα… ήρεμα νερά της Β΄ Εθνικής. Η παραπάνω κίνηση αποδεικνύει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ιθύνοντες του τμήματος, ώστε ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος να δυναμώσει ξανά.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Ο έφορος του πόλο του Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης, μίλησε στο PRESSARIS για το φλερτ με τον Ντούλο, που κατέληξε εις γάμου κοινωνίαν, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις των «κίτρινων», δεδομένου ότι αύριο λήγει η μεταγραφική περίοδος.

«Καταρχήν, είναι μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση για τον Άρη, το κόστος της οποίας επιβαρύνεται – επί της ουσίας την κάνει προσφορά στο τμήμα – ο ένας εκ των χορηγών του τμήματος, που είναι κοντά μας τα τελευταία δύο χρόνια, ο κύριος Νίκος Πετρονικολός, ιδιοκτήτης του 5extravirginoil», τόνισε αρχικά ο κ. Καραγιάννης, για να σταθεί στο πώς προέκυψε το φλερτ με τον Ντούλο:

«Στόχος μας είναι ν΄ ανεβάσουμε τον Άρη εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στην Α1. Με δεδομένο, λοιπόν, αυτόν τον στόχο, τον τελευταίο καιρό και μετά την πρόσληψη του Μανώλη Γούναρη, αρχίσαμε να καταστρώνουμε τα πλάνα μας και να βλέπουμε τι ακριβώς θέλουμε, έτσι ώστε σε βάθος τετραετίας ο Άρης να μπορεί να παίξει στην Α1», για να προσθέσει:

«Θέλαμε, λοιπόν, με αυτήν εδώ την κίνηση, να δείξουμε τη δυναμική του συλλόγου και να έρθουν και άλλοι μεγάλοι παίκτες κοντά μας».

Τέλος, αναφερθείς στις κινήσεις, που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, είχε να πει: «Η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο και θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις. Απομένουν ακόμα δύο μεταγραφές, που θ΄ ανακοινωθούν προσεχώς…».

To Top