ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καραγιαννακίδης: «Θα γίνει ρεζίλι η Ελλάδα αν δουν την υπόθεση των -6 βαθμών στο CAS»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και μέλος της ΝΔ, Νίκος Καραγιαννακίδης, μιλώντας για την υπόθεση αφαίρεσης έξι βαθμών του Άρη.

Αρχικά ανέφερε:

Η αδικία δεν έχει χρώμα, κατηγορήθηκε μία ομάδα για πλαστογραφία όταν αποδείχθηκε ότι την πλαστογραφία και την χρήση αυτού του πλαστού εγγράφου δεν την έκανε ο Άρης.

Οποιοσδήποτε δικαστής ήθελε να δει καλόπιστα και σε αθλητικό πνεύμα αυτή θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ζήτημα από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Την πλαστογραφία δεν την έκανε ο Άρης, ο Άρης δεν είναι καν υπεύθυνος για το πιστοποιητικό που προσκόμισε ο παίκτης. Η ομάδα δεν είχε δόλο, δεν είχε όφελος αλλά της επιρρίπτονται ευθύνες που για εμένα είναι ανήκουστες, δεν το χωράει αυτό η ανθρώπινη λογική.

Για το ότι πρέπει να λυθεί το θέμα πριν το CAS:

Για εμένα δεν πρέπει να φτάσουμε στο CAS, θα γίνει ρεζίλι η χώρα μας, είναι ντροπή. Να δώσει μία τροπολογία την αρμοδιότητα χωρίς να παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ καθαρό το ποδόσφαιρο και ίσως πίσω από αυτές τις ιστορίες κάτι να κρύβεται.

Για το αν έχει επικοινωνία με ανθρώπους της κυβέρνησης:

Όλοι θεωρούν ότι ο Άρης έχει αδικηθεί, αυτή η λέξη τα λέει όλα και θα ακολουθηθεί οποιαδήποτε νομική διαδικασία είναι δυνατή.

 

To Top