Καραγκούνης ο “εκλεκτός”

Ο Βασίλης Καραγκούνης αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ του Άρη της νέας σεζόν, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας. Οι κίτρινοι συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό να αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά, αλλά έρχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να καλύψει το κενό που υπήρχε στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Καραγκούνης που είναι αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και σε ηλικία 14 ετών αποκτήθηκε μαζί με τον αδερφό του Θανάση από την ομάδα του Περιστερίου.

Δυο χρόνια μετά παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Ουντινέζε, όπου διετέλεσε ακόμα και αρχηγός της ομάδας Κ-20. Πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Καραγκούνης είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς πήρε μέρος στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Η απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας.

To Top