Καραθανάσης: “Σημαντικό να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία”

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (18/2, 5μ.μ.) τον ΚΑΟΔ στο «Nick Galis Hall» και οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη σκέφτονται μόνο την επιστροφή στις νίκες, μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

Αυτό καταθέτει, μιλώντας στο arisbc.gr, ο Γιάννης Καραθανάσης. «Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο αγώνα. Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς και μία ήττα στην Πάτρα, όπου κάναμε πολλά λάθη και για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Τετάρτη, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία», λέει ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος αύριο Τρίτη (17/2) «κλείνει» τα 24 χρόνια του και σίγουρα θέλει να… γιορτάσει με νίκη, έστω και μία μέρα αργότερα.

Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά απ’ αυτόν στην Πάτρα και οι μέρες για προετοιμασία δεν είναι πολλές. «Σίγουρα το χρονικό διάστημα είναι μικρό, όμως πρέπει να βελτιώσουμε τους τομείς στους οποίους δείξαμε αδυναμία. Ένας τομέας είναι η άμυνα, όπου κόντρα στον Απόλλωνα είχαμε αδυναμίες και ένας δεύτερος η συγκέντρωση, την οποία πρέπει να διατηρήσουμε για 40 λεπτά», τονίσει ο Καραθανάσης.

Ο ΚΑΟΔ έχει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Δράμα (70-74 ο Άρης). «Σίγουρα έχει αλλάξει αρκετά ο προσεχής αντίπαλός μας. Ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες και έχει περισσότερους αγώνες στα πόδια του, όπως άλλωστε κι εμείς. Πέρασε πολύς καιρός από τον αγώνα της Δράμας και δεν τον σκεφτόμαστε. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, η οποία είναι απαραίτητη για να πετύχουμε το στόχο μας», καταλήγει ο φόργουορντ του Άρη.

To Top