ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καραλιόπουλος: “Τα καλύτερα για τον Άρη έρχονται! Απίστευτο παιδί ο Κυζερίδης”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μερκούρης Καραλιόπουλος μίλησε με αφορμή το φιλικό που έγινε χθες στην Νάουσα προς τιμήν του Νίκου Κυζερίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το πως λέγονται οι ακαδημίες και που είναι:

Λέγονται football Kings και είναι κοντά στην Αλεξάνδρεια. Όσοι ασχολούνται με παιδιά, κυρίως από τις πολύ μικρές ηλικίες, είναι θέμα διαπαιδαγώγησης του παιδιού να του μάθεις να φέρεται σωστά να στέκεται με τρόπο σε όλα τα αθλήματα. Κυρίως όμως στο ποδόσφαιρο το οποίο είναι ένα πιο διαδεδομένο άθλημα και πιο “λαϊκό”. Το παρακολουθούν πολύ και πρέπει να βάλουμε τα παιδάκια μέσα στην έννοια του ποδοσφαίρου.

-Για το φιλικό με τον Νίκο Κυζερίδη:

Αυτό προετοιμαζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό από τους ανθρώπους της ομάδας της Νάουσας, που ήθελαν να βοηθήσουν και να τιμήσουν τον Νίκο Κυζερίδη. Ο κόσμος σε στιγμές δύσκολες, οι οποίες είναι όπως αυτές που περνάει ο Νίκος, του στέκεται και τον βοηθάει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που τον τυραννάει εδώ και πόσο καιρό. Νομίζω ότι επειδή είναι μαχητής θα τα πάει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τα παιδιά που βρέθηκαν εδώ και ήρθαν από μακριά. Ο Νίκος είναι απίστευτο παιδί, απίστευτος χαρακτήρας και νομίζω ότι χθες ήθελαν να τιμήσουν την περίοδο που η Νάουσα είχε ανέβει πολύ. Τα πάντα έγιναν για τον Νίκο. Δώσαμε χαρά στον Νίκο. Συνεχίζει να είναι μέσα στα γήπεδα και δε νομίζω να βγει ποτέ.

-Για τις φωτογραφίες του με τον Κυζερίδη:

Ο Νίκος με βοήθησε πολύ. Ζήσαμε και κάποιες άσχημες στιγμές τότε στον Άρη. Ήταν δύσκολα τα χρόνια με τις αλλαγές Διοικήσεων. Εγώ είχα βρεθεί στον Άρη με Κοντομηνά αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα. Όλες τις στιγμές στο ποδόσφαιρο καλές ή κακές τις έχουμε ζήσει και τις έχουμε περάσει με τον Νίκο.

-Για το ποια καλή ανάμνηση έχει από την θητεία του στον Άρη:

Ήμουν 4.5 χρόνια στον Άρη. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω το ντεμπούτο μου. Παίζαμε με την Παναχαϊκή και είχαμε κερδίσει 1-2. Είχα μπει χωρίς ζέσταμα και νομίζω ότι ήταν μαγικό. Ήταν στιγμές που βγήκαμε Ευρώπη, έχουμε πολύ καλές στιγμές που τις κρατάμε και χαίρομαι όταν βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες τέτοιες εκδηλώσεις. Ο κόσμος δεν  ξεχνάει και μας θυμάται. Είναι στιγμές που αν δεν τις ζήσεις νομίζω ότι πολύ δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις. Με τα λόγια είναι λίγο δύσκολο.

-Για το παιχνίδι Άρης- ΠΑΟΚ και τις αναμνήσεις που του δημιουργεί:

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν φύγω από τον Άρη είχα πάθει χιαστό. Ήταν δύσκολες εκείνες οι στιγμές για μένα γιατί υπήρχαν και προβλήματα στην ομάδα και εξελίξεις. Είχαν φύγει αρκετά παιδιά τότε, το καλοκαίρι του 2004. Από τέτοιες στιγμές μαθαίνεις αρκετά πράγαμτα. Τότε δεν παίζαμε στο Χαριλάου, παίζαμε στην Ευκαρπία. Στο Άρης-ΠΑΟΚ επιστρέφει ένα ντέρμπι από τα παλιά. Εγώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι είχα δεχτεί αντικείμενο. Ήταν αναπτήρα ή πέτρα, δεν ξέρω. Ξαφνιάστηκα πολύ, χτύπησα και ζαλίστηκα εκείνη τη στιγμή. Μετά από εκείνο το συμβάν, έβγαιναν και έλεγαν διάφορα. Με κατηγορούσαν,αλλά μετά από χρόνια αποδείχτηκε γιατί είχαν γίνει παρόμοια σκηνικά. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Εκείνο το βράδυ με πήραν τηλέφωνο από τη συνδρομητική τηλεόραση και με ρώτησαν αν σκέφτηκα να κάνω κάτι επίτηδες, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα. Ο κύριος Δομάζος μου είχε δώσει ένα βραβείο fairplay. Το έχω ακόμα και προς το παρόν δεν έχω μετανιώσει για όσα έχω κάνει. Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αθλητισμός πρεσβεύει κάποια ιδανικά και εμείς τα στηρίζουμε,

-Για το παιχνίδι της Κυριακής:

Είναι μια καινούρια αρχή. Ένα παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ μέσα στην πόλης μας είναι ένα ντέρμπι. Νομίζω ότι ο Άρης είναι μια καινούρια ομάδα. Παρά τα προβλήματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, έχει ξεκινήσει και δημιουργεί σωστές βάσεις. Έχει σωστά πατήματα. Στο παιχνίδι αυτό θα γίνει και ένα παιχνίδι αντάξιο του ντέρμπι. Θέλει λίγο υπομονή για να στρώσει καλά η ομάδα. Ο Άρης έχει επανέλθει και προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι. Νομίζω ότι στον αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο ο κόσμος. Η ομάδα και ο κόσμος άντεξαν στα δύσκολα. Θα ήθελα να δω ένα καλό παιχνίδι.

Έχει ποιοτικούς παίκτες απλώς επειδή είναι καινούρια ομάδα είναι πιθανό να χρειαστεί λίγο χρόνο για να δέσει. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για τον Άρη. Θέλει υπομονή. Νομίζω ότι ο κόσμος θα δώσει πίστωση χρόνου και θα βοηθήσει την ομάδα.  Οι παίκτες του Άρη είναι ποιοτικοί και δείχνουν αυτό που είναι μέσα στο γήπεδο. Θέλω να κερδίσει ο Άρης. Προσπαθώ να είναι δίπλα στην ομάδα και θέλω να προτρέψω τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο.

To Top