Καραμανλής: “Ο Άγγελος Τσιπούρας θα είναι για πάντα κοντά μας”

Ο Δημήτρης Καραμανλής, υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη μίλησε με αφορμή την ημέρα μνήμης για τον Άγγελο Τσιπούρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου:

Σαν ΑΣ και σαν ακαδημίες ποδοσφαίρου θέλοντας να κρατήσουμε τον Άγγελο κοντά μας, γιατί ο Άγγελος ήταν, είναι και θα είναι μέλος των ακαδημιών του Άρη κάθε χρόνο για την μνήμη του διοργανώνουμε το τουρνουά “Άγγελος Τσιπούρας” το οποίο και φέτος θα διοργανωθεί τέλος του μήνα. Μέχρι την Παρασκευή θα βγει και η επίσημη δήλωση για το ποιες ομάδες θα συμμετέχουν. Είναι υποχρέωση μας να τον κρατήσουμε στις μνήμες μας γιατί ένα τόσο καλό παιδί, δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά, αλλά με τις αναφορές που γίνονται γι’ αυτον είναι σαν να τον ξέρω χρόνια.

Για τον τραυματισμό του Γκάμα:

Θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή είναι ότι πιο άσχημο για την ομάδα του Άρη. Εχθές ήμουν, φυσικά, στο γήπεδο και όλοι στεναγχωρεθήκαμε και ευχηθήκαμε να είναι ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Για την κρίση της ομάδας:

Φέτος γίνεται μια υπερπροσπάθεια στον Άρη γενικότερα και από τον κ. Καρυπίδη και από όλο το επιτελείο της ΠΑΕ. Μην ξεχνάμε ότι προήλθαμε από την β’ εθνική παρόλα αυτά οι απαιτήσει του κόσμου είναι μεγάλες. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του Άρη όπως ξεκίνησε φυσικά γίνανε διάφορα. Υπάρχει τώρα μια  καμπή θα την έλεγα. Είμαι σίγουρος πως ο κ.Καρυπίδης άμεσα θα κινητοποιηθεί και θα βρει τις λύσεις ώστε ο Άρης να είναι η ομάδα που της αρμόζει.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:

Τις αποδοκιμασίες εγώ προσωπικά τις καταδικάζω. Αλλα μπαίνοντας στην ψυχολογία του φίλαθλου κόσμου, όχι ότι τις δικαιολογώ, κάποια αγανάκτηση τους έφερε σε αυτό το σημείο. Ίσως ήταν κάτι της στιγμή, ίσως αυθόρμητο. Καλο θα ήταν να μην δωθεί συνέχεια και να βλέπουμε η ομάδα μας να πάει μπροστά και να παίρνει αποτελέσματα

To Top