Καραμπέρης: “Ο Σκόρδας θέλει όμηρο τον Άρη”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Σωτήρης Καραμπέρης εξέφρασε την άποψή του για τους δύο υποψηφίους της προεδρίας της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά αναφέρθηκε στους Αρειανούς που θα πάνε να ψηφίσουν το Σάββατο:

«Τα τελευταία χρόνια και ιδικά τα δύο τελευταία κυριολεκτικά ακροβατεί σε όλες τις αποφάσεις και από όλες τις διοικήσεις που υπήρχαν εξαετίας και των οικονομικών. Θέλω να θυμίσω στους Αρειανούς που θα πάνε να ψηφίσουν ακόμα και να εκτιμούν το έργο του Σκόρδα να ακούσουν τα εξής, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή το λέει η λογική και η φωνή των Αρειανών.

Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που πήρε «το καράβι και το χτύπησε στο στα βράχια» (σ.σ. Σκόρδας) να σκέφτονται οι Αρειανοί να τον βάλουν και πάλι στην προεδρία. Είναι δυνατόν άνθρωπος που ελέγχεται να διεκδικεί τη ψήφο. Δεν υπάρχει τσίπα, δεν υπάρχει ευθύνη;»

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Έρχονται αυτή τη στιγμή δύο ψηφοδέλτια, χρήματα δικά τους θα βάλουν; Ο κ. Σκόρδας είπε ότι δε θα βάλει χρήματα, ούτε ένα ευρώ, δηλαδή είναι και οι δύο διαχειριστές. Τι μας δίνει εμάς σαν σιγουριά ότι δε θα έχει βάλει τον Άρη μέσα του χρόνου. Ας δεσμευτούν και οι δύο και ιδιαίτερα ο κ. Ηλιάδης που πιστεύω ότι θα βγει και πιστεύω ότι σήμερα είναι πιο «σοφός» απ’ ότι παλιά».

Για το 1,5 εκατ. ευρώ για το οποίο μίλησε ο κ. Ηλιάδης και πως είναι εγγυημένο:

«Αν είναι έτσι όπως τα λέει θα του πούμε συγχαρητήρια και συνέχισε, γιατί κι αυτός διαχειριστής είναι. Πως θα έχουμε διασφάλιση όταν ο κ. Σκόρδας λέει δημοσίως ότι δε θα βάλει ούτε ένα ευρώ».

Για το ότι ο Άρης βρίσκεται αυτή τη στιγμή με ένα πρόεδρο στην ΠΑΕ ο οποίος ήταν ανεπιθύμητος:

«Εγώ βλέπω ότι όλοι τον αμφισβητούν όπως και o Super 3. Απλά έχει κάποιους δικούς του που εμφανίζονται στη λέσχη. Μια λέσχη που κρατάει «όμηρο» τον Άρη».

Για το αν θέλει ο κ. Σκόρδας να ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο:

«Όχι δε θέλει, ο Σκόρδας θέλει τον Άρη όμηρο του. Επειδή όπως λέει υπέγραψε για το 44. Όλοι όσοι είναι εκεί υπογράφουν, μόνο ο κ. Σκόρδας υπέγραψε; Δεν είναι ήρωας ο Σκόρδας.

Ενδεχομένως ο κ. Σκόρδας το 2004 που υπέγραψε για το άρθρο 44 να μην νοιαζόταν για τη δική του προσωπική περιουσία. Μπορεί να μην είχε περιουσία το 2004. Ενώ όλοι οι άλλοι που υπέγραψαν πριν και μετά από εμένα έβαλαν την περιουσία τους. Δεν πρέπει δηλαδή να βγαίνει και να το παίζει ήρωας».

Για το ότι ο Σκόρδας επιθυμεί να είναι μέσα στον Άρη
προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την περιουσία του:

«Δεν έχει πρόβλημα με την περιουσία του, αυτό είναι μύθος. Ζει, αναπνέει και υπάρχει μέσω του Άρη. Έβαλε μια υπογραφή και κρατάει τον Άρη δέκα χρόνια και αν ξαναβάλει για το 99 θα τον κρατάει άλλα δέκα. Ταυτίστηκε δηλαδή ο Άρης με τον Σκόρδα και ο Σκόρδας με τον Άρη».

Τέλος, επισήμανε:

«Εγώ παρακαλώ αυτούς που είναι φιλικά διακείμενοι προς τον Σκόρδα να μην σκεφτούν τον Σκόρδα, φτάνει ο κ. Σκόρδας, να σκεφτούν τον Άρη. Μακριά από τον κ. Σκόρδα, φτάνει πια. Να πάνε όλοι οι Αρειανοί και να σβήσουν το παρελθόν. Ας δώσουν μια ευκαιρία στον κ. Ηλιάδη που απ’ ότι φαίνεται έρχεται πιο «σοφός» και με επιτυχημένους Αρειανούς συνεργάτες».

To Top