ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καραμπετάκης: “Ο Άρης δεν είχε το αναμενόμενο πρόσωπο, αλλά δεν κρίθηκε η άνοδος”

Ο νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια του Άρη…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Έχω την τύχη να έχω έρθει σε μια ομάδα με αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Έκανε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, δεν έχει πέσει από τις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που είναι πραγματική οικογένεια και βοηθά τον προπονητή να δείξει το έργο του. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Με όλα τα φαβορί που έχει παίξει, έχει σταθεί ισάξια και έχει χάσει στις λεπτομέρειες. Κάποια άτυχα αποτελέσματα τα έχει με τις πιο φαινομενικά μικρές ομάδες. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι στις μεγάλες δυνάμεις της Β Εθνικής».

Για το τι θα αλλάξει: «Το θέμα είναι σε τι ομάδα έρχεσαι. Έκανε μια σπουδαία δουλειά ο Νεντίδης. Εγώ έκανα μια προσπάθεια να αλλάξω την ψυχολογία για να έχει περισσότερη ενέργεια και πάθος η ομάδα. Αυτά τα δύο στοιχεία είχαν χαθεί στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι κάποια τακτικά κομμάτια προς την αδυναμίες του αντιπάλου».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Αγροτικού: «Ο στόχος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος, να μείνουμε ψηλά και σε όλα τα παιχνίδια να βγάζουμε την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος για να κερδίζει τα παιχνίδια».

Για την απόλυση του Στολτίδη: «Ο Στολτίδης είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, έχει αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο μικρό χρονικό διάστημα που συνεργάστηκα μαζί του ήταν άψογος και προς σε μένα και στα καθήκοντα του. Είναι μια  απόφαση της διοίκησης που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι η ομάδα καλά».

Για τη μάχη της κορυφής και τον Άρη: «Ο Άρης δεν έχει δείξει το αναμενόμενο πρόσωπο, έχει αρκετά κακά αποτελέσματα και φυσιολογικά είναι σε αυτή τη θέση. Οι άλλες ομάδες δείχνουν μια αξιοζήλευτη εικόνα. Ωστόσο, υπάρχει πολύς δρόμος και βλέπουμε ότι όλα τα παιχνίδια παίζονται μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν έχει κριθεί τίποτα για την άνοδο. Όλα είναι ανοιχτά».

Για το πρωτάθλημα: « Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν εφτά με οχτώ ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και κάνουν καλά παιχνίδια και υπάρχουν και ομάδες που βρίσκονται πίσω και έχουν οικονομικά προβλήματα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το παν δεν είναι το οικονομικό. Πρέπει να καταφέρεις να συνδυάσεις την οικονομική φερεγγυότητα και καλο και δεμένο υλικό. Δεν κάνει το οικονομικό την ομάδα. Πρέπει να υπάρξουν πολλά πράγματα μαζί για να μπορέσει μια ομάδα να κάνει αυτό που θέλει».

To Top