Καραμπιμπέρης τέλος από το Βυζάντιο μετά την ήττα από τον Άρη

Φινάλε στη συνεργασία του Βυζαντίου με τον Καβαλιώτη τεχνικό, μετά τα έξι παιχνίδια χωρίς νίκη για την ομάδα του Κοκκινοχώματος

Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Καραμπιμπέρη ανακοίνωσε η διοίκηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Ο Καβαλιώτης τεχνικός έκανε κανονικά την πρωινή προπόνηση, όμως στη συνάντηση που ακολούθησε, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία με τον πρώην προπονητή των ΑΟΚ, Ορφέα και Α.Ε. Πιερέων.

Η διοίκηση της ομάδας του Κοκκινοχώματος ανακοίνωσε τα εξής: «Η διοίκηση του Βυζαντίου ευχαριστεί τον Νίκο Καραμπιμπέρη, ωστόσο αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους».

Πλέον, το Βυζάντιο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και αναμένεται να έχει βρεθεί εντός της εβδομάδας, με τους διοικούντες να εκμεταλλεύονται το αυριανό ρεπό.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Δραμινού Γιάννη Τσεβρετζή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του Κοκκινοχώματος.

Ο Ν. Καραμπιμπερης ξεκίνησε ιδανικά στον πάγκο του Βυζαντίου, έχοντας δύο νίκες στο πρωτάθλημα και άλλη μια στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, όμως οι έξι αγωνιστικές χωρίς επιτυχία στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ανάγκασαν τον πρόεδρο Τούλη Τσίλογλου να δώσει χθες τέλος στη συνεργασία τους, με την ήττα 0-2 από τον Άρη να είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον Καβαλιώτη τεχνικό.

Πηγή: xronometro.gr

To Top