Καραντώνης στο Λαμία-Άρης! Ορισμός διαιτητών από ΕΠΟ δείχνει (;) σέντρα, καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμη!

Καραντώνης στο Λαμία-Άρης! Ορισμός διαιτητών από ΕΠΟ δείχνει (;) σέντρα, καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμη!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των δύο αυριανών (26/1) ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, πριν από λίγο, γεγονός που ίσως προαναγγέλλει ότι θα γίνουν κανονικά οι αγώνες, χωρίς προς το παρόν άλλη ανακοίνωση σε επίσημο επίπεδο. Σημειώνεται ότι τα γραφεία της ΕΠΟ είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας και όλες οι υπηρεσίες γίνονται με τηλεργασία. Οπότε όλα παραμένουν ανοιχτά.

Έτσι λοιπόν, τον επαναληπτικό της Λαμίας με τον Άρη θα διευθύνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καραντώνης, με τους Κόλλια, Μωυσιάδη να είναι οι βοηθοί του, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR οι Γκάμαρης, Σαμοΐλης.

Για το παιχνίδι του Φαλήρου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, η ΚΕΔ όρισε τον προσφάτως διεθνή Μανούχο, με βοηθούς τους Ι.Δημητριάδη, Χριστακόγλου, 4ος ο Αναστασόπουλος και στο VAR οι Γκορτσίλας, Τριανταφύλλου.

Όπως σημειώσαμε από το πρωί, ο Άρης σε κάθε περίπτωση είναι σε ετοιμότητα, εν μέσω των πληροφοριών για αναβολή, ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για την αυριανή ρεβάνς. Βάσει προγράμματος, οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για την Λαμία, περιμένοντας όλοι στο… ακουστικό τους, εάν τελικά το απόγευμα θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

 

To Top