ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Απαραίτητη η νίκη, με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Σωτήρης Καραποστόλου, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει του αγώνα με το Λαύριο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία, οπότε χρειαζόμαστε τη νίκη.

Είχαμε μία μεγάλη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων και της ενέργειάς μας και στα 40 λεπτά του αγώνα, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Το Λαύριο είναι μία αθλητική ομάδα, η οποία σ’ αυτό το παιχνίδι θα έχει και τις προσθήκες των Ζάρα και Κουζέλογλου. Έρχεται στο «Nick Galis Hall» για να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί. Από τη στιγμή που θα μείνουμε στο πλάνο που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και επιβάλλοντας τον δικό μας ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα είμαστε σε θέση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Όλη η Ελλάδα εντυπωσιάστηκε από την εικόνα του γηπέδου στον αγώνα με την Καρδίτσα και θέλουμε να δούμε μία παρόμοια εικόνα και αύριο. Στόχος μας είναι να φύγει χαρούμενος ο κόσμος από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα».

To Top