Καραποστόλου: «Να βρεθεί λύση και να βρει τον δρόμο του ο Άρης, έχω πάρει μόνο χαρά και αγάπη από την ομάδα»

Ο Σωτήρης Καραποστόλου μίλησε για τη δεύτερη σερί χρονιά που αγωνίζεται με τους Βετεράνους του Άρη, το «σήμερα» των «κιτρινόμαυρων», ενώ σχολίασε και την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Βετεράνων με τη φανέλα του Άρη: «Παίζουμε με τον Άρη στην ομάδα 35+, κερδίσαμε τον Αρίωνα και είμαστε στον ημιτελικό. Δε βάλαμε 100 πόντους αυτή τη φορά αλλά ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Το βασικό σε αυτά τα πρωταθλήματα είναι να βρίσκεις παλιούς φίλους και συμπαίκτες, να περνάς καλά και να γιατί όχι, να κερδίζεις κιόλας.

Για το ότι αγωνίζεται και πάλι με τη φανέλα του Άρη: «Είναι κάτι πολύ ωραίο. Ξυπνάει αναμνήσεις το να φοράς τη φανέλα του Άρη και να αγωνίζεσαι στο Παλέ είναι φανταστικό. Μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω από τον Άρη».

Για το αν ήταν η βραδιάς τιμής στον Νίκο Γκάλη τον Μάιο του 2013 μια από τις καλύτερες στιγμές του: «Ήταν σίγουρα από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα μου η βράβευση του Νίκου Γκάλη από τον Άρη, η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική. Το γήπεδο ήταν γεμάτο τρεις ώρες πριν αρχίσει η γιορτή. Νιώθω ευλογημένος που το έζησα από κοντά».

Για τη σημερινή κατάσταση στον Άρη: «Πρέπει να βρεθεί λύση και να βρει τον δρόμο του ο Άρης. Σκεφτόμουν με την πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό, ότι είναι κρίμα να μην είναι ο Άρης σε αυτή τη θέση. Φυσικά είναι πολύ καλό για τον Προμηθέα και για όλο το ελληνικό μπάσκετ που πέρασε στον τελικό. Είναι λυπηρό να βλέπεις τον Άρη σε αυτή την κατάσταση».

Για τα όσα γίνονται και δε γίνονται στην Α1 με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Είναι κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το μπάσκετ πρέπει να παίζεται στο γήπεδο, αυτό θέλει ο κόσμος, να βλέπει θέαμα και αγώνες. Πρέπει να βρεθεί και εκεί μια λύση. Δεν ξέρω ποιοι ευθύνονται όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο του ελληνικού μπάσκετ και της ιστορίας του. Το πρωτάθλημα χρειάζεται και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, βασικοί πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ».

Για το Ανατόλια και την άνοδο στην Α2: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το Ανατόλια. Από την αρχή θέλαμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, το καταφέραμε ενώ παίξαμε ελκυστικό και σύγχρονο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος με την άνοδο, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και αξίζουν να είναι στο χώρο. Και η επόμενη μέρα για το Ανατόλια πιστεύω θα είναι θετική. Και του χρόνου να κάνει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα μπορέσει να σταθεί στην Α2».

Για το γεγονός ότι ήταν πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική με 21 πόντους μέσο όρο: «Μόνο με δουλειά, όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνεις. Όσο το σώμα ακούει και κάνει αυτό που σκέφτεται το μυαλό».

Για τη θέση του τιμ μάνατζερ που δεν προχώρησε πέρσι στον Άρη: «Υπήρχαν συζητήσεις με τον κόουτς Αγγέλου, όμως δεν ήταν σωστό το timing και δεν έγινε ποτέ η συνεργασία. Φυσικά στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι και είμαι θετικός στο να το σκεφτώ και να το κάνω. Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και να βρεθώ ξανά στον Άρη. Έχω πάρει μόνο χαρά και αγάπη μου έχει δείξει ο Άρης, οπότε δεν μπορώ να νιώσω διαφορετικά για αυτή την ομάδα».

To Top