Καραποστόλου: «Ο Άρης μπορεί να τερματίσει ψηλά»

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Σωτήρης Καραποστόλου, μίλησε για τα θέματα στο τμήμα μπάσκετ των «κίτρινων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τον τελικό κυπέλλου που είχε πάει ο Άρης το 2005: «Στο αγωνιστικό κομμάτι ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά παίχτηκε μπάσκετ μέχρι ενός σημείου και μετά έγινα κάποια άλλα πράγματα».

Για την κλήρωση κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα η κλήρωση ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά δε θα είναι εύκολο παιχνίδι. Με την δύναμη της έδρας του, ο Άρης  έχει πιθανότητες να διεκδικήσει τη θέση του στον τελικό. Η ομάδα θα θυμάται τι είχε γίνει στα  περσινά πλέι-οφ και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Θυμάμαι από τη Νέα Σμύρνη πως δεν υπήρχαν μπάλες στο ζέσταμα, πως δε μας μιλούσε κανείς και διάφορα άλλα. Τα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα θα τα θυμούνται όλα αυτά».

Για την εικόνα του φετινού Άρη: «Η ομάδα ξέρει πώς να κερδίζει. Πιέζει στην άμυνα και είναι πολύ αθλητική. Είναι σκληρή και αγωνίζεται για τη νίκη μέχρι το τέλος. Μόλις μπουν τα παιδιά, που λείπουν θα υπάρξει ακόμα καλύτερη εικόνα».

Για τον Γκίκα: «Έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και στα φιλικά και στα επίσημα παιχνίδια. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει πολύ».

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: «Το παιχνίδι στο Ρέθυμνο θα είναι δύσκολο. Η ομάδα του Ρεθύμνου έρχεται από ήττα και θα παλέψει για την νίκη».

Για την πορεία που θα πραγματοποιήσει ο Άρης φέτος: «Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πιστεύω πως θα τερματίσει μπροστά στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει κρατήσει τον βασικό κορμό με παίκτες αξίας. Τα πλέι-οφ είναι δεδομένα και θεωρώ πως θα παλέψει για τις θέσεις 3-6».

To Top