ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: “Ο Αγγέλου θα αλλάξει την εικόνα του Άρη”

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη Σωτήρης Καραποστόλου, o οποίος συνεργάστηκε στους κιτρινόμαυρους με τον Βαγγέλη Αγγέλου, μίλησε για την συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για την επιστροφή του Αγγέλου στον Άρη:  

Ένα σχόλιο που έκανα  με κάποιους παλιούς συμπαίκτες μου και όσοι έχουμε συνεργαστεί μαζί του, ξέρουμε ότι από τις 4 που θα φτάσει στο γήπεδο, όλο το σταφ του Άρη θα τρέχει χωρίς λόγο, κανονικά. Είναι πολύ οργανωτικός, έχει πολλές απαιτήσεις από τους καλαθοσφαιριστές  και θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του Άρη.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του:

Είναι πολύ έντονος στις προπονήσεις, απαιτεί συγκέντρωση από τους παίκτες του, σου δίνει ένα χρονικό περιθώριο να ετοιμαστείς για την προπόνηση, αλλά απαιτεί να είσαι εκατό τοις εκατό εκεί δεν υπάρχει περιθώριο μη συγκέντρωσης,  θυμάμαι όταν ήμουν στον Άρη, ότι έδιωξε παίκτη στο πρώτο λεπτό της προπόνησης.

Είναι καλή επιλογή για τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα;

Συνήθως όταν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν μπορούν να φύγουν οι παίκτες, γίνεται αλλαγή στον προπονητή, δεν μπορώ να έχω άποψη για τον κόουτς  Γιαννάκη, αλλά ο κόουτς Αγγέλου φυσικά θα βοηθήσει την ομάδα και θα δώσει κάτι διαφορετικό.

Την περίοδο που ήμουν στην ομάδα ήταν οι περισσότεροι Έλληνες  όπως και τώρα, από εκεί και πέρα ένα ηλεκτροσόκ πρέπει να συνδυάζεται με εμπειρία και γνώση, οι παίκτες με την αλλαγή προπονητή να ήταν καλοί και να σου έκαναν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ο προπονητής να μην είχε ποιότητα και στην πορεία να χανόταν αυτό, αλλά ο κόουτς θα δώσει κάτι διαφορετικό και θα δώσει κάτι ωραίο στην ομάδα με την γνώση που έχει.

Είχε έρθει να αντικαταστήσει τον Αλεξανδρή, δεν ήταν από την αρχή στην ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και το έκανε. Έχει πολλά θετικά η επιλογή του και θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Οι παίκτες είναι άνθρωποι και το οικονομικό στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό και όλα αυτά θα παίξουν ρολό και στην ψυχολογία τους, αλλά μπορεί να το διαφυλάξει και αυτό ο κόουτς Αγγέλου και θα το δώσει  και στους παίκτες να το καταλάβουν και έχει τον τρόπο.

Για τον χθεσινή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

Ήταν απίστευτη η παρουσία του κόσμου, δεν θα χειροκροτήσουν μόνο το καλάθι, αλλά θα το κάνουν και στην καλή άμυνα και στην πάσα και το κατάλαβα 2 χρονιά που αγωνιζόμουν στον Άρη.

Που κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι:

Ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης δεν έχει σημασία που βρίσκεται βαθμολογικά η κάθε ομάδα, υπάρχει νευρικότητα, όταν το ματς πάει στον πόντο είναι θέμα τύχης και ικανότητας, ο ΠΑΟΚ το έδειξε και πήρε το παιχνίδι.

Πίστευες ότι ο Άρης θα έφτανε να είναι 3ος από το τέλος;

Όχι φυσικά, δεν το πίστευα, είναι έκπληξη αρνητική μάλιστα, αλλά είναι στο χέρι των παικτών και του καινούριο προπονητή να πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

To Top