Καραποστόλου: “Ο Γκάλης είναι το μπάσκετ…”

 Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, Σωτήρης Καραποστόλου, παρών την ημέρα που τιμήθηκε ο Νίκος Γκάλης μίλησε για την αξέχαστη βραδιά, αλλά και την ομάδα του σήμερα…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το πως ένιωσε στο φιλικό εκείνο:

Το συναίσθημα που θυμάμαι και το είχαμε συζητήσει αφού έγινε η εκδήλωση είναι πως… άξιζε που υπογράψαμε στον Άρη για δεύτερη φορά, μόνο για εκείνη την βραδιά.

Αν βγάζαμε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα, αφού τελείωσε όλη η εκδήλωση είπαμε πως αυτό που ζήσαμε εκείνη την μέρα άξιζε για όλη την χρονιά. Είναι ένα συναίσθημα που είχαμε δει στα Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο και απέξω δυο ώρες νωρίτερα.

Ενώ συνέχισε:

Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί. Όλες αυτές οι εικόνες που ζήσαμε τότε είναι ότι βλέπαμε στην τηλεόραση μικροί.

Ήταν συναισθήματα απίστευτα, και ήταν αυτά που είχαμε ζήσει όταν βλέπαμε από την τηλεόραση τον Άρη.

Για το τι σημαίνει “Γκάλης” για αυτόν:

Γκάλης ίσον μπάσκετ. Αν πρέπει να πω μια λέξη, για τον Ελλάδα και για εμένα Γκάλης ίσον μπάσκετ. Πρωταθλήματα, τίτλοι, σκόρερ, δουλειά, πίστη τα πάντα, ο Γκάλης ήταν τα πάντα για την Ελλάδα.

Για την σημερινή κατάσταση του Άρη:

Καμία ομάδα δεν θέλει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πόσο μάλλον ο Άρης. Που έχει ζήσει όλα αυτά στο παρελθόν. Πιστεύω ότι είναι κρίμα για αυτόν τον σύλλογο να υπάρχει αβεβαιότητα και να παλεύει για τα πράγματα που θεωρούνται δεδομένα. Σίγουρα είναι στενάχωρο αυτό που γίνεται, σίγουρα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να πάει ο Άρης εκεί που του αξίζει.

To Top