Καραποστόλου: “Φυσικά και μπορεί να κερδίσει ο Άρης”

Η Καβάλα με τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού δημιούργησε ένα… δεδικασμένο. Οι δύο “μεγάλοι” της Αθήνας μπορούν να χάσουν! Ο Σωτήρης Καραποστόλου, πρώην παίκτης του Άρη, γεύτηκε την περασμένη Κυριακή τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ως παίκτης της Καβάλας και τόνισε στο PRESSARIS ότι σαφέστατα το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Άρης αυτή την αγωνιστική.

Ο 32χρονος Λαρισαίος γκαρντ είναι μέλος της ομάδας που έχει κάνει μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ, νικώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης την περασμένη Κυριακή.

Μπορεί να κάνει το ίδιο ο Άρης στο Αλεξάνδρειο με τον Ολυμπιακό; “Φυσικά και μπορεί”, ήταν η αποστομωτική απάντηση του Καραποστόλου. “Στο μπάσκετ ποτέ δεν κατεβαίνεις για να χάσεις. Ειδικά όταν είσαι παίκτης του Άρη, ακόμα κι αν η ομάδα μπορεί να μην είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά και μπορεί να κερδίσει αυτός ο Άρης αυτό τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο, θα θεωρηθεί έκπληξη, αλλά δεν είναι αδύνατο. Εμείς στη Καβάλα πετύχαμε έναν Παναθηναϊκό που ήταν κουρασμένος καταρχήν και πολύ άστοχος κατά δεύτερον. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια ήττα στην Ευρωλίγκα, έχει προβλήματα απουσιών, δεν είναι σε φόρμα, άρα αν ο Άρης πιάσει πολύ καλή απόδοση, μπορεί να τα καταφέρει”, πρόσθεσε ο Καραποστόλου.

Η Καβάλα κέρδισε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το κλειστό της Καλαμίτσας είναι μεν μικρό, αλλά ήταν κατάμεστο. “Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι για τον κόσμο του Άρη. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο, όλοι γνωρίζουν τι δυναμική αποκτά η ομάδα και πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο. Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει ρόλο, κυρίως να βοηθήσει τους παίκτες του Άρη”, υπογράμμισε ο έμπειρος γκαρντ, προσθέτοντας πως “καμιά ομάδα δεν είναι ανίκητη. Το έχουν δείξει και άλλες ομάδες τα περασμένα χρόνια, το δείξαμε εμείς την περασμένη Κυριακή. Μακάρι να υπάρχει συνέχεια, γιατί έτσι θα ανέβει η ανταγωνιστικότητα του ίδιου του πρωταθλήματος”.

To Top