Καραποστόλου: “Ότι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε χαρά στον κόσμο”

Προβλήματα υπάρχουν, Αμερικανοί δεν υπάρχουν, αλλά όσοι είναι στην ομάδα, οι Έλληνες και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Λαρισαίος γκαρντ στην κάμερα της ΕΤ3 υπογράμμισε αρχικά πως “πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε περάσει το στάδιο προετοιμασίας από τα μέσα Αυγούστου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις τόσο στην προετοιμασία και μετά στη συνέχεια εδώ. Δώσαμε κάποια φιλικά, κάποια παιχνίδια κυπέλλου, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε”.

Για το πρόβλημα που προέκυψε με την απουσία των Αμερικανών είπε ότι “αυτό ήταν ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι. Από την στιγμή που δόθηκε τέλος ίσως να είναι καλύτερα έτσι για την ομάδα, για να ξέρει την σύνθεσή της. Εμείς οι Έλληνες μαζί με τον Πάσαλιτς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι προσθήκες θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο”.

Ρωτήθηκε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και απάντησε πως “ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Θα έρθει εδώ για να παίξει σωστά και σοβαρά για να κερδίσει. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά και αν στο τέλος είμαστε κοντά και καλοί, γιατί όχι να μην κάνουμε και την πρώτη μας νίκη” και κατέληξε επισημαίνοντας πως “φέτος ο Άρης έκανε ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων παικτών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να είμαστε καλοί στη διάρκεια της χρονιάς, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια της νέας διοίκησης, τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας”.

 

To Top