Καρασαλίδη, Μελισσά ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, Σάντσες ο Βόλος

Συνέχεια στην μεταγραφική του ενίσχυση, για την νέα σεζόν έδωσε ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά και την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αριστοτέλη Καρασαλίδη από την Ξάνθη μέχρι το 2022, ο οποίος είχε παίξει και στον Άρη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Στην απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Νίκου Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ προχώρησε η ομάδα μας. Ο 27χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και θα ενσωματωθεί σήμερα στην αποστολή που βρίσκεται για προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού θα είναι τα επόμενα δύο χρόνια ο Τέλης Καρασαλίδης. Ο 29χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου αρχίζει από αύριο προπονήσεις με την ομάδα μας στο Καρπενήσι.»

Μεταγραφών συνέχεια για τον Βόλο, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του ακόμα έναν παίκτη με στόχο την καλύτερη του ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Σαλβαδόρ Σάντσες, ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την φανέλα της Τσακαρίτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Σαλβαδόρ Σάντσες.

Ο Σάντσες τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα έχουντας 20 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ολίμπο, Σάνταμαρίνα και Αρσεναλ.»

To Top