Καρατζάς: «Αγγίζουν τον Κολοσσό οι πυρκαγιές της Ρόδου, θα δώσουμε μάχη με τον Μελή»

Ο πρόεδρος του Κολοσσού, Θεόδωρος Καρατζάς, μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ρόδο και πως αυτές μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα του Κολοσσού.
Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε πως σκοπεύει να βοηθήσει το σύλλογο παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες που έχουν προκληθεί από τις μεγάλες φωτιές στο νησί. Οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με καταστροφές που έχουν προκληθεί σε επιχειρήσεις τους, ενώ ο μεγαλύτερος “πονοκέφαλος” παραμένει ο κλάδος του τουρισμού, που ήδη έχει… πληγές λόγω των πυρκαγιών.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της ροδίτικης ΚΑΕ, τόνισε πως μαζί με τον Μιχάλη Μελή, που είναι στη διοίκηση του συλλόγου, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει οικονομικά ή άλλα θέματα μέσα στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Βasket League.

«Οι πυρκαγιές της Ρόδου αγγίζουν τον Κολοσσό, είναι μεγάλες οι ζημιές που έχουν γίνει σε βασικούς χορηγούς της ομάδας. Θα επηρεαστεί σίγουρα η ομάδα από αυτό το γεγονός. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον Κολοσσό έτσι. Και εγώ και ο Μελής θα δώσουμε μάχη”.

To Top