ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρατζιοβαλής: «Άξια στην πρώτη θέση ο Άρης. Πρέπει πλέον να κοιτάξουν την εκκαθάριση»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν παράγοντας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, για το σαββατιάτικο ματς με τους «κίτρινους», αλλά και το πώς “βλέπει” τον Άρη φέτος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη: «Ο Άρης ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πιο αποτελεσματικός, οι παίκτες κάνουν τη διαφορά και αυτό φαίνεται».

Για τον στόχο του Απόλλωνα: «Όταν ανέλαβε η καινούρια διοίκηση ήταν δεύτερη από το τέλος η ομάδα. Στόχος μας ήταν να σωθεί εύκολα η ομάδα. Στη πορεία είπαμε να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη 4άδα και θεωρώ πως είναι εφικτός αυτός ο στόχος. Αύριο, έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Καβάλα που έχει ίδιους στόχους με μας»

Για το αν ο Άρης άξιζε τη πρώτη θέση: «Έχουν έρθει παίκτες μεγάλης αξίας που έχουν παραστάσεις από τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι άξια στην πρώτη θέση και όπως είχα πει και στο παρελθόν ο Άρης θα τερματίσει με 15 βαθμούς διαφορά. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουν είναι η εκκαθάριση, γιατί η ομάδα αγωνιστικά είναι μια χαρά».

Για τις διαφορές που έχει πέρσι με φέτος: «Η διαφορά είναι τεράστια. Πέρσι από την αρχή έγιναν πολλά λάθη και αυτό φάνηκε γρήγορα στο πρωτάθλημα. Το ρόστερ είναι κλάσης καλύτερο από το περσινό. Φέτος όλα κινούνται ομαλά».

Για τους Σιδεράκη-Τζινάρ: «Είναι αξιόλογοι τερματοφύλακες. Έχουν δείξει την αξία τους και ο προπονητής ξέρει πως θα διαχειριστεί τους παίκτες του. Θεωρώ πως αν έρθει και άλλος τερματοφύλακας δεν θα έχει το πρώτο λόγο. Μια ομάδα σαν τον Άρη χρειάζεται προσθήκες που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ».

To Top