ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρατζιοβαλής: “Ήμουνα σίγουρος ότι ο Άρης θα κάνει περίπατο”

Ο πρώην πορτιέρο του Άρη και νυν τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αντιπάλου των κιτρινόμαυρων στον 1ο όμιλο μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος και στην πορεία ανόδου της ομάδας του Νίκο Αναστόπουλου.

«Η χρονιά η περσινή ήταν διαφορετική. Φέτος ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει περίπατο ο Αρης, έχει πολύ ποιότητα. Είναι αυτοσκοπός για τον Αρη του χρόνου η άνοδος και πρέπει να γίνουν προσθήκες. Προς τα εκεί βαδίζουν οι άνθρωποι της ομάδας και το γνωρίζουν καλύτερα από μένα» είπε στο “Μετρόπολις”, ενώ μίλησε και για την Καλαμαριά:

«Η ομάδα άλλαξε τον Ιανουάριο σχεδόν όλο το ρόστερ, κάτι που ήταν δύσκολο. Είναι σε καλή κατάσταση, αποκτήσαμε έμ0πειρα παιδιά και αυτό ήταν που έλειπε από τον Απόλλωνα, να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό ρόστερ και να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα. Το θετικό είναι ότι ανέλαβαν το ποδοσφαιρικό τμήμα φίλαθλοι της ομάδας και είναι εξαιρετικό αυτό που γίνεται. Μπορεί να αποδώσει του χρόνου και να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Ένα πρόβλημα είναι αυτό με τον αγωνιστικό χώρο, αλλά έγιναν ήδη συζητήσεις με τον αρμόδιο και θα διορθωθεί ώστε του χρόνου αν είμαστε έτοιμοι».

To Top