ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καρατζιοβαλής: “Είμαι φίλαθλος του Άρη, δεν το κρύβω – Έχει παίκτες μεγάλης αξίας, διαφέρει από τις άλλες ομάδες”

Ο πρώην τερματοφύλακας  του Άρη και νυν τεχνικός διευθυντής της Καλαμαριάς Δημήτρης Καρατζιοβαλής, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα με τους κιτρινόμαυρους και για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τα 1500 εισιτήρια που ζητά ο Αρης: «Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Εχει γίνει μία πρώτη συζήτηση με τους υπευθύνους του Αρη και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για τον φετινό Αρη: «Έχει έρθει στην ομάδα ένας οικονομικά ισχυρός άνθρωπος και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο από τις κινήσεις στο ρόστερ, τον προπονητή, το τελευταίο πράγμα στην οικογένεια του Αρη. Εχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Football League και θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια».

Για το τι έχει αλλάξει ο Καρυπίδης στον Αρη: «Το ρόστερ του Αρη είναι υψηλού επιπέδου και αυτό τα λέει όλα. Έχουν έρθει παίκτες μεγάλης αξίας για την κατηγορία και είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης έπρεπε να κινηθεί ανάλογα και πέρσι. Αυτό φαίνεται στο γήπεδο και όταν όλα κυλούν ομαλά το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος, με τη δυναμική του οποίου μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο χορτάρι. Είναι ξεκάθαρό ότι έχει διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον Αρη: «Στον Αρη πέρασα πολύ καλά χρόνια, ειδικά με την μεγάλη ομάδα που είχαμε την περίοδο 2005-2010, και αυτό είναι που κρατάω περισσότερο, συν την εξαιρετική παρουσία του κόσμου. Είμαι φίλαθλος του Αρη, δεν το κρύβω, και εύχομαι να βρεθεί στη φυσική του θέση, τη Σούπερ Λιγκ, για να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Για το αν μπορούσε να μείνει περισσότερο στον Αρη: Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω και να εκμεταλλευτούν την παρουσία μου οι άνθρωποι του Αρη. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μετανιώνω για κάτι. Οι καταστάσεις τότε ήταν τέτοιες που δεν μπορούσα να μείνω σε μια ομάδα που δεν με χρειάζονταν. Εχω τους στόχους μου και όταν δε με χρειάζονται, φεύγω. Δεν έχω ανάγκη να μείνω, δεν μένω κάπου χωρίς να με θέλουν. Πολύ απλά. Τότε είχε γυρίσει ο κ. Καλαϊτζίδης στην ομάδα και αποφάσισαν να φύγω. Δεν μου το είπαν κατευθείαν, αλλά ένιωσα πως δεν με χρειαζόντουσαν. Εφυγα, αλλά ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου».

Για το ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη, ο Απόλλων ή ο Άρης: «Το παιχνίδι το θέλουν και οι δύο ομάδες. Και από βαθμολογικής σημασίας αλλά και γιατί είναι νίκη γοήτρου. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη χωρίς να υπάρχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι».

To Top