ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρατζιοβαλής: «Με πλάνο και ισχυρή διοίκηση ο Άρης στην Σούπερ λίγκα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καρατζιοβαλής μίλησε τόσο για τον αγώνα της Κυριακής όσο για την “επόμενη μέρα” του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Κάποιες φορές αγωνίζομαι σε μία ομάδα όσα μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αλλά προσπαθώ να γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά.

Για το παιχνίδι Απόλλων Πόντου-Άρης είπε:

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ μέτριο, αδίκησε ο αγωνιστικός χώρος και τις δύο ομάδες οι οποίες είναι πολύ ποιοτικές και αυτό φάνηκε όταν ένας ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κάνει κοντρόλ και περνάνε 2 δευτερόλεπτα καταλαβαίνουμε ότι χάνεται πολύς χρόνος.

Για το αν ήταν δίκαιο το 0-0 είπε:

Κατά βάση έτσι όπως ήταν ο αγώνας δίκαιο, ο Άρης περιορίστηκε στην αντεπίθεση, ο Απόλλων προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, παρ’όλα αυτά δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες σχεδόν καμία, το αποτέλεσμα μου φαίνεται δίκαιο και δεν ευννοεί καμία από τις δύο ομάδες γιατί ο ΟΦΗ έφερε ισοπαλία προχθές, ο δε Απόλλων ήθελε να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά.
Σε αυτή τη κατηγορία ο Άρης δεν γίνεται να παλεύει για κάτι άλλο πέρα από την πρώτη θέση.

Για το πως πρέπει να είναι ο Άρης της Super League είπε:

Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα με πολύ μεγάλο λαό και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα κάτι το οποίο είναι βασικό και πρέπει να παλέψει για να βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις. Χρειάζεται να γίνουν σωστές κινήσεις, να υπάρχει ένα πλάνο και να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από πολύ κόσμο τον οποίο αντιπροσωπεύει η ομάδα και να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει.

Για το αν μπορεί ο Καρυπίδης να αντέξει το βάρος της Super League είπε:

Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δεν νομίζω ότι μπορεί μόνο ένας να αντέξει το βάρος τόσο το οικονομικό τόσο και το διοικητικό. Ο Άρης χρειάζεται κάτι περισσότερο έτσι ώστε μαζί με τον κ. Καρυπίδη να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο και να φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά.

Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν καλά αισθήματα για την ομάδα και νομίζω πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές αρκεί να υπάρχει το κάλεσμα από τον Άρη και να υπάρχει διαφάνεια.

Για το Τομ Παπαδόπουλο και τον Νικ Σάκιεβιτς είπε:

Έχω άποψη μόνο από αυτά που λέγονται και γράφονται τίποτα περισσότερο.

Για το προπονητικό κομμάτι και τον τεχνικό διευθυντή είπε:

Ο κ. Σπανός και ο κ. Μυροφορίδης δείξανε ένα πάρα πολύ καλό έργο φέτος, δημιούργησαν μία πολύ ισχυρή ομάδα η οποία ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, μία ομάδα β’ εθνικής καθαρά όπως λέω εγώ. Η ομάδα πρωταγωνίστησε χωρίς πολλά πολλά και έφτασε εκεί που πρέπει να είναι, από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα διοίκησης τι αναζητούν απο τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή.

Για τον κόσμο του Άρη και τα τηλεοπτικά είπε:

Ο Άρης είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να μαζέψει άνετα δεκαπέντε και είκοσι χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο του χρόνου και όταν μία ομάδα έχει τόσο κόσμο από πίσω δικαιούται κάτι περισσότερο τόσο τηλεοπτικά όσο και κάποιων άλλων πρότζεκτ που θα γίνουν υπέρ της ομάδας.

Για το αν ο Άρης θέλει φρέσκους και κορεσμένους παίκτες στην Super League ή πιο φρέσκους και φιλόδοξους είπε:

Σε γενικό επίπεδο πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μία χημεία με έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Super League, κάποιους καλούς ξένους και Έλληνες αρκεί να ξέρεις που πρέπει να κοιτάξεις και να ψάξεις.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Για τον κόσμο του Άρη θα πω να στηρίζει την ομάδα όπως την στήριξε και στα δύσκολα και νομίζω ότι έρχονται καλύτερες εποχές και το έχει αποδείξει περίτρανα κάθε φορά που παίζει ο Άρης στο γήπεδο του.

Για τον ΑπόλλωναΚαλαμαριάς είπε:

Νομίζω ότι με αυτό το πλάνο που έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια πιστεύω ότι του χρόνου θα καταφέρει να διεκδικήσει τις πρώτες δύο θέσεις και στον δεύτερο γύρο απέδειξε πολύ καλά ότι κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο.

To Top