Καρατζιοβαλής: “Να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά”

O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “VAMOS ARIS”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε:

-Για τα πράγματα στον Άρη:

Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, υπήρξε μία κάμωη και με την αλλαγή προπονητή ψάχνει να βρει τα πατήματα της.

-Για τις εξελίξεις στον Άρη:

Νομίζω ότι αυτό το λάτιν μοντέλο θα πήγαινε πολύ καλά και έμοιαζε και με το στυλ της γενιάς μας. Νομίζω ότι αυτοί που έκαναν την αλλαγή ξέρουν κάτι περισσότερο.

-Για την παρουσία Καρυπίδη:

Όταν ένας πρόεδρος βγαίνει να μιλήσει ο κόσμος πρέπει να ακούσει καλές εξελίξεις. Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου. Ο κ. Καρυπίδης έφερε την ομάδα σε ένα καλό σημείο και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να ονειρεύεται.

-Για τον στόχο της Ευρώπης:

Νομίζω ότι είναι εφικτός και ο Άρης βρίσκεται εντός στόχων. Πέρα από μερικές ομάδες που είναι πολύ καλύτερες ο Άρης έχει δείξει καλά σημάδια. Εκτός από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ στα υπόλοιπα παιχνίδια θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

-Για την ανησυχία του κόσμου στο παιχνίδι με τη Λαμία:

Ήταν μαζεμένα πολλά πράγματα και αν ερχόταν ένα εύκολο παιχνίδι ίσως να μην γινόταν αυτό το ξέσπασμα. Ο κόσμος του Άρη ξέρει να αναγνωρίζει το κάθε πράγμα που γίνεται. Τον τελευταίο καιρό ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

-Για το τι περιμένει να ακούσει από τον Καρυπίδη:

Για να βελτιωθεί η ομάδα πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά. Εγώ αυτό θα περίμενα την περίοδο του Ιανουαρίου.

-Για το αν ξεχωρίζει κάτι στον Άρη φέτος:

Ξεκίνησε πολύ διαφορετικά και τώρα είναι άλλος από το ξεκίνημα. Ο Ερέρα ήθελε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Μακάρι να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.

-Για το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας:

Νομίζω αυτό το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές. Όλοι που έβλεπαν τις πρώτες αγωνιστικές περίμεναν και υψηλότερη βαθμολογία. Είναι δύσκολα να συνδυάσεις και καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα.

-Για τον Κουέστα:

Εξαιρετική επιλογή. Πολύ καλός τερματοφύλακας φαίνεται από το πως κατευθύνει την ομάδα. Έχει κάνει κάποια λάθη αλλά είναι εξαιρετική επιλογή. Και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος που ακολουθεί.

-Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει:

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι εξαιρετική επιλογή. Το μοντέλο ποδοσφαιριστών της ΙΣπανίας είναι πολύ καλή γιατί είναι ποιοτική. Η ομάδα μπορούσε να πετύχει την Ευρώπη και το είχα πει και στην αρχή.

-Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

Είναι πολύ καλοί και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους. Κάποιες φορές δεν ξεκινάν σαν πρώτες επιλογές και δεν τους δίνεται η ευκαιρία. Κάνουμε ανούσιες μεταγραφές και αφήνουμε τους Έλληνες που θα μπορούσαν να καταφέρουν πράγματα απ’ έξω.

-Για τον Παντελίδη:

Φαίνεται ότι δουλεύει καλά. Ελπίζω να πετύχει ό,τι καλύτερο για τον Άρη. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο.

-Για τους τραυματισμούς και πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα:

Είναι ό,τι πιο δύσκολο. Πρέπει να πάρει γρήγορες αποφάσεις και του αλλάζουν τα πλάνα του. Πρέπει να πορευτεί με το υλικό που υπάρχει. Οι τραυματισμοί είναι ό,τι χειρότερο σε μία ομάδα.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Το πιο βασικό είναι η ηρεμία στην ομάδα και στον κόσμο. Όχι να σταματάει να ενδιαφέρεται, αλλά να είναι ήρεμος και να συσπειρωθεί. Θα ήταν ό,τι καλύτερο να βρίσκεται στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του.

-Για όσα θυμάται από τον Άρη:

Ξεκινήσαμε από Β εθνική και την επόμενη χρονιά τα πήγαμε πολύ καλά. Φτιάξαμε ένα μοντέλο όπως είναι σήμερα ο Άρης. Τα 5 χρόνια που ήμουν στην ομάδα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δύσκολα θα έβλεπες ομάδα να ξεχωρίζει και να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως ο Άρης.

To Top