Καρατζιοβαλής στο PRESSARIS: “Κλειδί η επιθυμία Κάμπος στην απόφαση μου να παραμείνω”

Η τελευταία συνάντηση του Δημήτρη Καρατζιοβαλή με τον Πάουλο Κάμπος ήταν υπεραρκετή για να πειστεί ο έμπειρος τερματοφύλακας να συνεχίσει στον Άρη -τουλάχιστον- μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η εκδήλωση της επιθυμίας του βραζιλιάνου τεχνικού “Είσαι πολύ χρήσιμος για μένα. Μείνε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε”, έπεισε τον αρχηγό του Άρη που πλέον επικεντρώνει το βλέμμα του στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

O 39χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο PRESSARIS για την απόφαση του να παραμείνει στον Άρη, τον Πάουλο Κάμπος και τη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ερωτώμενος αρχικά για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Πάουλο Κάμπος στη χθεσινή προπόνηση, είχε να πει: “Υπήρξε μία ακόμα συζήτηση από τις αρκετές που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα και αφορούσε την παραμονή μου ή όχι στην ομάδα.Τα όσα μου είπε με έπεισαν να συνεχίσω. Μου έδειξε ότι με θέλει και νομίζω ότι αυτό ήταν υπεραρκετό για μένα”.

Για τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ:Tα παιδιά που επιστρέφουν τα γνωρίζουμε. Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα προσαρμογής. Έχουμε δουλέψει μαζί τους και δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κανένα θέμα στο κομμάτι της δουλειάς”.

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις αλλαγές στο τιμόνι του συλλόγου: “Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα. Και νομίζω ότι θα είναι και στη συνέχεια. Το πιστεύω γιατί ξέρω ποιος είναι ο Καλαϊτζίδης. Είναι άνθρωπος που ξέρει από ποδόσφαιρο και νομίζω ότι έχει τον τρόπο για να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Για την δική του αίσθηση αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: “Σίγουρα πρέπει να γίνουν μεταγραφές και απ΄ότι μαθαίνω θα γίνουν. Η ομάδα χρειάζεται κάποιες προσθήκες για να επιτευχθεί πιο άνετα, πιο σύντομα και χωρίς άγχος η άνοδος που είναι και ο μοναδικός στόχος όλων μας”.

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τόνισε: “Υπήρξε μία διακοπή αρκετά μεγάλη. Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει και τόσο πολύ. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα για να την διαχειριστούμε. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά για εμάς μοναδικός στόχος είναιμόνο η νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά”.

To Top