Καρατζιοβαλής στο PRESSARIS: “Ολα έχουν μπει σε μια τροχιά, μας λείπει μόνο το αποτέλεσμα”

Η παρουσία του Πάουλο Κάμπος είναι αυτή που σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή έχει συμβάλλει σημαντικά στο να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά την ήττα-ντροπή από την Δόξα Δράμας στο “Κλ. Βικελίδης”.

Το PRESSARIS μίλησε με τον πιο έμπειρο παίκτη του φετινού “κιτρινόμαυρου” ρόστερ, που τόνισε πως αυτό που λείπει πλέον μόνο από την ομάδα είναι η καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από ένα καλό αποτέλεσμα.

Ερωτώμενος αρχικά για το παιχνίδι της Δευτέρας, είπε: “Αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι να πάμε για τη νίκη. Είναι υποχρέωση μας μετά το άσχημο αποτέλεσμα και την εμφάνιση με την Δόξα Δράμας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και το γνωρίζουμε όλοι”.

Για το ποια είναι αυτή τη στιγμή η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, τόνισε: “Σίγουρα στην αρχή της εβδομάδας και μετά το παιχνίδι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Συνειδητοποιήσαμε όλοι για τα καλά το τι συνέβη πραγματικά στο γήπεδο και ποιες είναι οι ευθύνες μας. Σημαντικό ρόλο, έπαιξε ότι δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα η παρουσία του νέου τεχνικού, Πάουλο Κάμπος: “Νομίζω ότι η παρουσία του μέχρι και τώρα ήταν καθοριστική. Έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία μας, που ήταν και το βασικό ζητούμενοι από την αρχή. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να βγει αυτό στον αγωνιστικό χώρο”.

Τέλος, αναφορικά με το τι λείπει από τον Άρη μέχρι σήμερα και δεν έχει πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, επεσήμανε: “Αυτό που έχει σημασία είναι το από εδώ και πέρα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια ηρεμία στην ομάδα απ όλες τις πλευρές. Αυτός που μας λείπει είναι μόνο το αποτέλεσμα, που πρέπει να συνοδευτεί από μία πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να τα πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μην δυσκολέψουμε το έργο μας”.

To Top