Καρδίτσα: Επιστρέφει στο «Γιάννης Μπουρούσης» στις 26 Νοεμβρίου

Μετά από μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, η Καρδίτσα μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο γήπεδό της.

Στην 8η αγωνιστική της Basket League, στις 26 Νοεμβρίου, οι Θεσσαλοί θα ξαναμπούν στο γήπεδό τους, το οποίο είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες της περιοχής, αλλά πλέον είναι στην τελική ευθεία της αποκατάστασής τους.

Η μεγάλη επιστροφή στο «Γιάννης Μπουρούσης» θα γίνει στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με το Λαύριο. Οι Καρδιτσιώτες θα παίξουν ακόμη ένα ματς στον πρώτο γύρο στην έδρα τους, απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ στον δεύτερο γύρο θα δώσουν επτά σερί παιχνίδια ως γηπεδούχοι, μετά τις αμοιβαίες αλλαγές έδρας που έγιναν με τη συναίνεση όλων των ομάδων που θέλησαν να βοηθήσουν την ομάδα της Θεσσαλίας στη δύσκολη κατάσταση που περιήλθε μετά τις ζημιές στο κλειστό της πόλης από την κακοκαιρία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

O EΣΑΚΕ ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο ΝΚΓ Γιάννης Μπουρούσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 (αντί τη Δευτέρα) με live τηλεοπτική μετάδοση από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORT1.

To Top