Καρδίτσα: Μίσσας και Γόντικας για το ματς με τον Άρη (video)

Για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Βαγγέλη Αγγέλου στον Α.Σ. Καρδίτσας, Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής Κωστής Γόντικας.
Ο κ. Μίσσας αναφέρθηκε στη σειρά αγώνων που ξεκινά τώρα για τον ΑΣΚ και στο βαθμό δυσκολίας που έχει η έξοδος στον Άρη, επισημαίνοντας: «Η ομάδα μας, ύστερα από ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα όπως ο Παναθηναϊκός, εισέρχεται σε μία σειρά αγώνων στην οποία σίγουρα θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα της νίκης, ξεκινώντας από έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Θα αγωνιστούμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, στο Αλεξάνδρειο το οποίο περιμένουμε να είναι γεμάτο. Κάποια προβλήματα τραυματισμών δε μας επιτρέπουν να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε αλλά σίγουρα κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία. Τα παιδιά που είναι εδώ θα δώσουν το 100% για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο Αλεξάνδρειο».
Από την πλευρά του, ο Κωστής Γόντικας έπλεξε το εγκώμιο της έδρας και της ομάδας του Άρη, αναφέροντας: «Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καυτή έδρα. Ο κόσμος του Άρη στηρίζει πολύ την ομάδα και θα κάνει μία καυτή ατμόσφαιρα. Από την πλευρά μας, ελπίζουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά και κατάλληλα για έναν πολύ δύσκολο αγώνα μαζί τους».

To Top