ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρδιά, ψυχή… ανατροπή (2-3)! Μόνος πρώτος ο Άρης!

Ο Άρης… λαχτάρισε τον κόσμο του, βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω με 2-0, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, πέτυχε την ολοκληρωτική ανατροπή (2-3) στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη, μένοντας μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, με δύο βαθμούς διαφορά, μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκής! Τέταρτη σερί νίκη για τον Άρη, με τους Ντούνη, Διαμαντόπουλο και Πλατέλλα, να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης.

Ξέχασε να βγει από τα αποδυτήρια ο Άρης και μοιραία δέχθηκε πίεση αλλά και δύο γκολ από τον Εργοτέλη, με την «κιτρινόμαυρη» άμυνα να πιάνεται στον… ύπνο και τις δύο φορές. Στο 14΄, ο Σταμόπουλος έμεινε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, «σέρβιρε» στον Κάιπερς, ο οποίος με το κεφάλι άνοιξε το σκορ (1-0). Πριν καν, καλά-καλά αντιδράσουν οι «κιτρινόμαυροι», δέκα λεπτά αργότερα, στο 24΄ο Σταματάκος πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Καντιμοίρη στο πλασέ του Κάϊπερς. Οι «κιτρινόμαυροι» στο 29΄είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον πλασέ του Κάσσου, από εξαιρετική θέση απέναντι στον Λαδά, να καταλήγει απελπιστικά άουτ. Εκτός της κακής εμφάνισης, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν να αντιμετωπίσουν και τις τρεις λάθος υποδείξεις οφ σάιντ του επόπτη Πριονά στο α΄ημίχρονο!

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ!

Στην ανάπαυλα οι παίκτες του Άρη… συνήλθαν! Μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησαν με τον Διαμαντόπουλο στο 46΄και στο 52΄, με τον Λαδά να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Στο 53΄ο Ντούνης κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με ωραίο πλασέ, «φάτσα» με τον Λαδά μετά από πίεση ψηλά και λάθος της άμυνας του Εργοτέλη! Στο 58΄ο Πλατέλλας έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πλατέλλα σε τετ α τετ να αστοχεί, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 59΄ο Διαμαντόπουλος, δεν έπιασε καλά την κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Πλατέλλα! Στο 71΄ο Πλατέλλας ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα και να φέρνει στα ίσια (2-2) το ματς! Η μεγάλη ανατροπή για τον Άρη έγινε στο 88΄! Ο Ντούνης έφυγε μόνος του απέναντι στον Λαδά, «έσπασε» δίπλα του στον Πλατέλλα, ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το 2-3 και ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή για τον Άρη!

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (T. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (67΄Πάτας), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπούζας (81΄Αγγελόπουλος), Μπουτσάκης (66΄Εντιαγέ), Έφορντ, Κάιπερς, Σταματάκος

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (78΄Νίκιτς), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος (46΄Ντούνης), Πασάς (82΄Καπνίδης), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Γιώργος Λάμπρου (Ευβοίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Ζησιμόπουλος (Πειραιά) – Δαυίδ Πριονάς (Ευβοίας)

To Top