Καρδιοχτύπια με Βελλίδη, θέλει τον… χρόνο του ο Καστίγιο

Η προετοιμασία του Άρη μπαίνει στην τελική της ευθεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η πρωινή προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα είχε αρκετά… καρδιοχτύπια.

Τα καρδιοχτύπια ήλθαν από τον… άσο, μια και ο Μάρκος Βελλίδης και ένας από τους πλέον φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν προπονήθηκε, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Την ώρα που ο Μανουέλ Μασάδο δεν θέλει να ακούσει για κάποιο έκτακτο επιπλέον πρόβλημα, μια και ήδη περιμένει πώς και πώς την επιστροφή των τραυματιών, των διεθνών (Φατί, Γιαννιώτας) και του υπό δοκιμή Κατίδη, δικαιολογημένα ανησύχησε για τον βασικό του τερματοφύλακα.

Ο Βελλίδης δεν προπονήθηκε λόγω μια ίωσης που τον ταλαιπωρεί και η αυριανή μέρα θα δείξει κατά πόσο θα είναι απολύτως καλά για να υπερασπιστεί τα δοκάρια των κίτρινων.

Απών από την προπόνηση ήταν με άδεια ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να τον εξετάσει ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής Βελγίου, μια και αυτός είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την επίβλεψή του προγράμματός αποκατάστασής τους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αμβέρσα, στο ειδικό κέντρο.

Την ίδια ώρα, ο Νέρι Καστίγιο θα χρειαστεί μια ακόμη μέρα… Ανεβάζει ρυθμούς και αύριο Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ξεπέρασε πλήρως την θλάση στον δικέφαλο.

Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε ο Μανώλης Παπαστεριανός μετά την αφαίρεση υγρού από το γόνατό του. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Φατί, Γιαννιώτας.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top