Καρτάλη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, στην Μαλίν ο Κάιπερς

Από τα Ιωάννινα στο Περιστέρι… Έπειτα από μία πολύ «γεμάτη» διετία στον ΠΑΣ, ο Αλέξανδρος Καρτάλης έδωσε τα χέρια με τον Ατρόμητο και υπέγραψε τη Δευτέρα (14/06) συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Περιστερίου, που ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.

Την εφετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Καρτάλης μέτρησε 1 γκολ και 5 ασίστ σε 35 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την πρώτη του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι.

Μεγαλωμένος στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς, έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας σε τοπική ομάδα στην οποία ήταν προπονητής ο πατέρας του, ενώ σε ηλικία 9 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας συμπαίκτη τον αδερφό του.

Μέχρι το 2015 είχε περάσει από όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας και το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν πήγε με διετή δανεισμό στην Άαλεν, με την οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε οριστικά από την Γκρόιτερ Φιρτ, συμφωνώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζβικάου, με την οποία είχε ακόμα μία γεμάτη σεζόν, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές».

Στη Μαλίν ο Κάιπερς

Στο Βέλγιο, με τη φανέλα της Μαλίν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγκο Καίπερς. Ο σύλλογος της Jupiler Pro League κατέληξε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ακολούθως ανακοίνωσε τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στην πειραϊκή ομάδα.

Οι Πειραιώτες θα εισπράξουν ένα εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Κάιπερς, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Την περίοδο 2019-20 ο Κάιπερς είχε παίξει δανεικός στην Αζαξιό, όπου σε 21 συμμετοχές σημείωσε πέντε γκολ.

To Top