ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης για στοχευμένη κριτική και Mατέο: “Διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη, να μιλήσουν για συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΠΑΟ”

Eρώτηση τέθηκε για το θέμα του Ματέο Γκαρσία, αλλά και για την στοχευμένη κριτική για τα περί “συμμαχίας” με τον Ολυμπιάκό.

Αναλυτικά:

Για το θέμα Γκαρσία και της υποτιθέμενης συμμαχίας με τον Ολυμπιακό είπε ο κ. Καρυπίδης: “Εγώ πέντε χρόνια δέχομαι κριτική που είναι άδικη. Γιατί να μην λέει κανείς για τη συμμαχία του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πολλές φορές οι απόψεις τους ταυτίζονται και μιλούν για συμμαχία Άρη – Ολυμπιακού; Είναι κακό όταν ταυτίζονται οι θέσεις μας; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Πέρσι ψηφίσαμε Λυσάνδρου, ήμασταν απέναντι στον Ολυμπιακό. Εγώ διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη. Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον Ματέο. Συζητήσαμε με τον Αστέρα, ήταν αρνητικοί, ο παίκτης θέλει να έρθει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε διαπραγμάτευση”.

Για την κριτική που δέχεται ο Χαριστέας είπε: “Εγώ κλείνω τα αυτά και έχω ανοικτά τα μάτια μου στο ποδόσφαιρο. Κριτική υπάρχει πάντα. Δεν πα να λένε; Όταν είσαι σίγουρος για τη δουλειά σου… Εγώ δουλεύω. Κάποιοι μου έδιναν συμβουλές και αυτοί είχαν διαλύσει τον Άρη. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου σαν επαγγελματίας και μετά σαν Αρειανός. Όταν εμένα με πιστεύει ο κόσμος και ο πρόεδρος, αυτό έχει σημασία.

To Top