ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Δεν ζήτησα ποτέ 6.000.000 ευρώ, δεν μιλήσαμε για νούμερα με Μπούμπουρα, δεν θέλει να επενδύσει! Φέτος… έστησαν τον Άρη”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ΠΑΕ Άρης, το επενδυτικό ενδιαφέρον, την υπόθεση Μπούμπουρα, αλλά και τα δικά του λάθη.

“Δεν ζήτησα ποτέ 6.000.000 ευρώ, δεν μιλήσαμε για νούμερα με τον κ.Μπούμπουρα, δεν θέλει να επενδύσει ούτε στον Άρη, ούτε στην ΠΑΕ! Συνολικά έγιναν Καμία πρόταση δεν έγινε για την ΠΑΕ Άρης. Αποτύχαμε αγωνιστικά και έχουμε ευθύνες. Φέτος τον Άρη τον έστησαν! Εγώ δεν είμαι καλός στο να στήνω παιχνίδια, οι άλλοι ήταν καλύτεροι στο παρασκήνιο…” είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο “Μετρόπολις”.

Αναλυτικά όσα είπε για….

… το αν ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό για την ΠΑΕ από τον Παντελή Μπούμπουρα: “Είναι αστεία όσα λέγονται. Συζητήσαμε για κάποιες δουλειές στην Ουκρανία. Τον είδα τον κ. Μπούμπουρα και δεν ενδιαφέρεται για τον Άρη, άδικα τον έμπλεξαν. Ας φέρει τα λεφτά ο Κόκε και όλοι όσοι κατέστρεψαν τον Άρη. Έχουν τρελάνει τον κόσμο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να επενδύσει στον Άρη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούω για 6 εκατ κτλ. Θα κάθομαι να ασχολούμαι με τον Γαλανό και τον Κόκε; Έχω πιο σοβαρά θέματα να λύσω και δεν θα κάτσω να απαντάω στον Κόκε και τον Γαλανό. Ήταν ένα μήνα πρόεδρος στον Άρη και μεγάλη δουλειά. Δεν με αφορά τι θα πει ο καθένας, που θέλει να πάρει μεροκάματο από τον κάθε υποψήφιο επενδυτή. Αφού έχουν λεφτά γιατί δεν βγαίνουν να τα πουν να ερθουν να πάρουν τον Άρη; Έχουν ανάγκη από δημοσιότητα;

… το αν είναι αποφασισμένος να πουλήσει: “Εγώ θέλω το καλύτερο για τον Άρη, να υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται και έχει λεφτά ας έρθει να μου το πει. Αν μπορεί κάποιος να πετύχει περισσότερα ας έρθει. Όλοι ψάχνουν έναν επενδυτή για να βγει μεροκάματο. Καμία πρόταση δεν έχω μέχρι τώρα για την ΠΑΕ. Στα facebook και στα άλλα υπάρχουν προτάσεις, χαίρω πολύ”.

…το πόσα χρήματα έχει βάλει στον Άρη: “Αυτά δεν είναι στοιχεία που θα βγούμε να τα πούμε στον αέρα. Όλα φαίνονται, δεν έχουμε δεύτερα βιβλία και μαύρα τεφτέρια. Όποιος θέλει να μπει στην ομάδα θα τα δει όλα”.

… τη φετινή σεζόν: “Βέβαια και είναι αποτυχία. Με αυτό το ρόστερ και το μπάτζετ. Γίνανε λάθη, τα ξέρουμε όλοι. Οι παίκτες κι εγώ. Τεράστια αποτυχία. Δεν παίζουν μπάλα τα ρόστερ. Απογοήτευση, ένιωσα. Υπάρχει σαπίλα. Τον Άρη τον έστησαν, δεν τον θέλουν, αλλά δεν θα τους περάσει. Συνεχίζουμε, θα δείξει. Το τι κάναμε για να προστατεύσουμε την ομάδα, θέλαμε να την κάνουμε αγωνιστική. Τι να κάνω; Να στήνω παιχνίδια; Δεν είμαι καλός σε αυτό. Αλλοι ήταν καλύτερα οργανωμένοι στο παρασκήνιο. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την ανωτερότητα των άλλων. Συνεχίζουμε”.

… τα όσα λεγόντουσαν περί “αρμάτων”: “Με κανέναν δεν είμαι. Δεν πατάω σε καμία βάρκα. Στην Ελλάδα όλοι βγαίνουν και λένε κάτι. Αν πληρώνανε για κάθε τι που λέγανε, θα ήταν όλοι μουγκοί. Έχουμε ένα στόχο και θα τον πετύχουμε. Έγινε η ζημιά. Πολύ σύντομα θα τοποθετηθώ επίσημα και θα δούμε τι θα γίνει”.

…το αν θα συνεχίσει μόνος: “Θα το πάω μόνος το καράβι. Δεν τα παρατάμε. Θα οργανωθεί η ομάδα όπως πρέπει, θα δούμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Την άλλη Τρίτη είναι το Διαιτητικό του Ηρακλή. Μετά έχει ακόμα πορεία, άμα δεν πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής. Εγώ λέω ότι θα πάμε στα δικαστήρια. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. θα διεκδικήσουμε τη θέση του Ηρακλή αν δεν πάρει αδειοδότηση. Στην Ελλάδα όλα γίνονται, περιμένουμε. Παρ΄όλα αυτά δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να οργανώσουμε την ομάδα.

…τις προσωπικές του επιχειρήσεις: “Έχουμε πάθει ζημία, όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει γίνει με τον Μαρινόπουλο. Όσοι θέλουν να μας λασπώνουν, τι είναι; Λογιστές μας; Αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός επενδυτής θα προχωρήσουμε με το μπάτζετ που πρέπει και όλα θα καλυφθούν όπως πρέπει”.

… τη Φούτμπολ Λιγκ: “Μιλάνε στη Φούτμπολ Λιγκ για 50 στημένα; 250 θα είναι του χρόνου και πλέον. Με τι έσοδα θα συντηρηθούν οι ομάδες; Αν δεν γίνουν δύο όμιλοι στη Φούτμπολ Λιγκ, υπάρχουν 4 ομάδες στην Κρήτη. Κάθε ταξίδι είναι 15.000-20.000 ευρώ. Μόνο για τα τέσσερα ματς στην Κρήτη θέλει τρελά λεφτά. Μόνο 50 στημένα, 250 στημένα θα έχει! Ας σκεφτούν καλά αυτοί που διοικούν και θέλουν την εξυγίανση”.

…για το γιατί μένει αφού παρατηρεί αυτή την κατάσταση: “Θα μείνεις μέχρι να βγεις με την μικρότερη χασούρα. Τώρα είμαστε Άρης. Υπάρχουν εξαιρέσεις, είμαστε Άρης πλέον.

… τις σχέσεις του με Σαββίδη και Μαρινάκη: “Τι έχουμε να χωρίσουμε με τον κ. Μαρινάκη η τον κ. Σαββίδη; Οι σχέσεις μας είναι το ίδιο με όλους.Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Με τον κ.Σαββίδη αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα επαγγελματικά. Όταν πήγαμε στον Άρη ήμασταν μπροστινοί του λέγανε κάποιοι. Έχουν τελειώσει αυτά.

… το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου: “Την επόμενη εβδομάδα μόλις επιστρέψω από το εξωτερικό θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Κωστένογλου”.

To Top