ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Μαγικό με τον κόσμο, ο Άρης θα είναι παντού παρών”!

Φανερά ικανοποιημένος για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης.

Μετά την πραγματοποίηση των εγκαινίων της ΔΕΘ αναφέρθηκε στις σκέψεις του για την κιτρινόμαυρη ομάδα και τον κόσμος της.

Όπως είπε αρχικά: “Η 83η ΔΕΘείναι σταθμός γιατί η τιμώμενη χώρα είναι η Αμερική και συμπίπτει με την επάνοδο του Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Ο Άρης έχει επιστρέψει και η παρουσία του θα είναι σε όλα τα γεγονότα, ο Άρης θα είναι παρών”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι, χαμηλά τη μπάλα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν χρειάζεται ούτε να απογοητευόμαστε, ούτε να ενθουσιαζόμαστε.”

Για την στήριξη του κόσμου: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να στηρίζει και μαζί, ενωμένοι, θα πετύχουμε πράγματα”

Για την επένδυση στις εγκαταστάσεις: “Γίνονται επενδύσεις. Έχουμε ξεκινήσει να οργανωθούμε από τις εγκαταστάσεις μας γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μια υποδομή. Θα γίνουν πολλά έργα, αλλά βήμα-βήμα. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα και στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στο Δασυγένειο.”

Για την ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι: “Βλέπω ότι ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι τρία χρόνια στον Άρη, δεν έχω δει αυτό το πράγμα. Αυτό που έγινε προχθές στο Καυτανζόγλειο ήταν μαγικό. Πιστεύω πως θα συνεχίσει αυτή η υποστήριξη του κόσμου.”

To Top