ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: “Να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα” – Λυσσάνδρου: “Deadline μέχρι 14 Ιουνίου”

Deadline στις 14 Ιουνίου, που σημαίνει πως πρέπει οι προπονήσεις να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τις 25 Μαΐου, έβαλε ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου.

Η πλειοψηφία των ομάδων της Super  League τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος και όχι της διακοπής του, εδώ και τώρα, στο συμβούλιο της Λίγκας που είναι σε εξέλιξη και το επόμενο βήμα ήταν να πέσουν στο τραπέζι οι ημερομηνίες.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου υποστήριξε ότι οι ομαδικές προπονήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου, το αργότερο στις 25/5 ώστε η σέντρα στους αγώνες να γίνει στις 14 Ιουνίου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία μάλιστα, την έθεσε ως dead line.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης πήρε θέση  μετά την τοποθέτηση του Λυσσάνδρου και είπε πως πρέπει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για επιστροφή στα γήπεδα, κάτι που υποστηρίζουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι, με τον Μάκη Γκαγκάτση να συνεχίζει ακόμα και αυτή την ώρα να πηγαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα και να ψάχνει τρόπους πως να τελειώσει η σεζόν.

«Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου».

To Top