ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: «Ούτε πουλώ, ούτε μεταβιβάζω»

O Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε στις φήμες σχετικά με μια πιθανή αλλαγή του διοικητικού σκηνικού στην ΠΑΕ Άρης.

«Δεν σκοπεύω να πουλήσω τις μετοχές, ούτε και να τις μεταβιβάσω. Αλλωστε, κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ο Αθλητικός Νόμος. Αφιερώνω χρόνο στον Αρη και δεν υπάρχει λογική σε κάθε είδους σενάριο. Θα προχωρήσω μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια κανενός δεύτερου προσώπου», ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα “Metrosport” ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, για να προσθέσει:

«Τα ταξίδια μου στην Αμερική έχουν επιχειρηματικό σκοπό και δεν σχετίζονται με την ομάδα, ούτε με τα σούπερ μάρκετ. Το «ντιλ» στην Ελλάδα, που αφορά την αλυσίδα που κατείχα, έχει ολοκληρωθεί».

Σε ερώτηση για το αν, τελικά, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του Μετοχικού Κεφαλαίου, απάντησε: «Μέρος των χρημάτων έχει ήδη αξιοποιηθεί και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, σχετικά με το ξεμπλοκάρισμά τους».

Ο Καρυπίδης διευκρίνισε και το θέμα των πληρωμών στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω γιατί έχει δοθεί η εντύπωση περί απλήρωτων παικτών. Με συγκεκριμένες εξαιρέσεις, όλοι είναι πληρωμένοι και, μάλιστα, έχουν προπληρωθεί τον μήνα Δεκέμβριο. Η ομάδα θα πορευτεί με ηρεμία, για να πετύχει την άνοδο στην Super League».

To Top