ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Σήμερα είναι όλοι πληρωμένοι και στις 30 Ιουνίου θα είναι επίσης όλοι πληρωμένοι”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως όλοι είναι πληρωμένοι σήμερα και αυτό θα ισχύει και στις 30 Ιουνίου που θα λάβουν οι παίκτες τις τελευταίες δόσεις των συμβολαίων τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ρωτήθηκε αρχικά για τα οικονομικά δεδομένα της παρουσίας του στον Άρη και απάντησε: “Καταστροφή! Στη Γ΄Εθνική, 1.300.000 από το άγχος και την πίεση να μην γίνει καμία στραβή. Κάναμε ένα τρελό μπάτζετ στην Γ΄Εθνική με παίκτες Σούπερ Λιγκ, τους πήγαμε στο Σουφλί και την Κρύα Βρύση να παίζουν.

Στη Β΄καμία βοήθεια. Όλο το πήραμε στην πλάτη μας. Εμείς αγοράζαμε παίκτες και κάποιοι συνάδελφοι… ομάδες. Δεν το είχα ξαναζήσει. Είδαμε τα λάθη μας, τα διορθώσαμε, προνοήσαμε κάποια θέματα και την δεύτερη χρονιά βγήκαμε και φτάσαμε σήμερα εδώ. Ένα αξιοπρεπές μπάτζετ για τον Άρη φέτος και δεν είναι μόνο αυτό. 1.5 εκ. ευρώ για τις εγκαταστάσεις; Δεν ζω στο Παρίσι, ξέρω τα προβλήματα του κόσμου. Δεν βοηθούν τον Καρυπίδη, αλλά την ομάδα.

Ο Άρης δεν χρωστάει τίποτα! Είναι απόλυτα υγιής! Εγώ δεν είμαι στον Άρη διαχειριστής, βάζω τα δικά μου λεφτά. Σε τρεις μήνες θα γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεγάλη. Πληρώνουμε και τις αμαρτίες των προηγούμενων ετών. Περίμενα την πρώτη χρονιά της Β΄να ανεβούμε αλλά είδατε γιατί δεν έγινε.

Έχω μεγάλη ζημιά στις δικές μου εταιρίες με την υπόθεση Μαρινόπουλου, αλλά είμαστε εδώ και στηρίζουμε. Η εταιρία μου πληρώνει για την χορηγία στην φανέλα της ομάδας. Από χορηγίες, δεν είχα αυτό που περίμενα.

Ήμουν στην Κίνα για θέμα που είχαν να κάνουμε την δουλειά και προσπάθησα να βάλω τον Άρη μέσα. Τους δείχνω ποιος είναι ο Άρης, τον κόσμο, για να φέρω χορηγούς”.

Για το αν εγγυάται πως θα καλύψει κάθε ζημία της ομάδας επεσήμανε πως “σήμερα είναι όλοι πληρωμένοι και στις 30/6 θα είναι επίσης όλοι πληρωμένοι. Δεν θέλω να χρεωθεί ο Άρης. Κι εγώ να φύγω το καλοκαίρι, θέλω ο Άρης να είναι υγιέστατος”.

Ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να παραχωρήσει τις μετοχές του Άρη και απάντησε: “Αν βρεθεί κάτι καλύτερο από μένα για τον Άρη, είμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση, αλλά δεν είδα κανέναν. Που είναι οι επενδυτές; Δεν είδα κανέναν”.

To Top