ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης στους παίκτες: “Ντροπή να χάνετε από τον Ιωνικό! Ανοχή τέλος, αναλάβετε τις ευθύνες σας, ματώστε τη φανέλα”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε στους παίκτες, ότι ο Άρης θα συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο, ενώ ανέβασε τους τόνους: “Ο Τερζής θα είναι ο προπονητής -Ανοχή τέλος, αναλάβετε τις ευθύνες σας, ματώστε τη φανέλα” όπως είπε μεταξύ άλλων.

Αλλαγή σκυτάλης από σήμερα στον Άρη και επίσημα. Ο Τόλης Τερζής έκανε την πρωινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων, την ώρα που Άρης και Πάρντιου βρίσκονται στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου.

Πριν την προπόνηση μίλησε σε υψηλούς τόνους στους παίκτες ο Θόδωρος Καρυπιδης μέσω Skype από Αθήνα. Όπως είπε φανερά δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας: «Δεν είναι αυτό εικόνα. Μπορεί μέχρι τώρα να ήμουν η ασπίδα σας, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αλλάζουν όλα, ανοχή τέλος”, ενώ τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Καρυπίδης έδειξε φανερά δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα από τον Ιωνικό. “Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε” φέρεται να είπε υπογραμμίζοντας ότι: “Οι διαφορές στο μπάτζετ των ομάδων είναι μεγάλες. Δυο συμβόλαια δικά σας, είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού, όμως παρόλα αυτά είδαμε να μπαίνουν στο γήπεδο να παίζουν με πάθος. Οι αντίπαλοι τα έδωσαν όλα, σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία”.

Εκείνο που διεμήνυσε με έμφαση ήταν ότι: “Δείχνετε να παίζετε χωρίς πάθος, δείχνετε να μην ξέρετε που παίζεται. Αυτό τελειώνει εδώ. Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε ή δεν θέλει να καταλάβει, να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο και να φύγει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο”.

Ενόψει της συνέχειας είπε ακόμη ότι: “Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου. Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι να αλλάξετε την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο” για να καταλήξει: “Δεν θέλω να δω ξανά αδιάφορο παίκτη. Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες”.

To Top