ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Δεν θα υπάρξει επενδυτική κίνηση από τον Μπούμπουρα, όταν γυρίσω θα μιλήσω για όλα…”

Την δική του απάντηση στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα έδωσε μέσω του PRESSARIS ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης σε ότι αφορά το θέμα της ενδεχόμενης εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα στον Άρη.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας αναφορικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής του 62χρονου επιχειρηματία από την Λήμνο στον Άρη είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση από τον κ. Μπούμπουρα για την ΠΑΕ Άρης.

Είχα επικοινωνία μαζί του και μου εξέφρασε ότι δεν θα προχωρήσει αυτή τη στιγμή σε κάποια επενδυτική πρόταση.

Μάλιστα δήλωσε ενοχλημένος για τον ντόρο που έγινε, από τη στιγμή που δεν αποφάσισε να κάνει κάποια επίσημη κρούση και τη στιγμή που οι συζητήσεις μας δεν είχαν αυτό το περιεχόμενο.

Μόλις γυρίσω θα μιλήσω για όλα και θα δώσω τις απαραίτητες απαντήσεις”.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ο Καρυπίδης θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ενώ και ο Μπούμπουρας θα δώσει το παρών στο διεθνές συνέδριο του Economist στην Φρανκούρτη, ως ομιλητής, μαζί με υψηλότατες άλλες παρουσίες, όπως οι Μοσκοβισί, Τσακαλώτος, Στουρνάρας.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται απαντήσεις, για το εάν είναι διατεθειμένος να πουλήσει την ΠΑΕ Άρης ο Καρυπίδης, εάν ειπώθηκαν ποσά από την πλευρά του μεγαλομετόχου κι αν ναι, σε ποιο ύψος ήταν αυτά, προκειμένου να υπάρξουν πιο σαφή συμπεράσματα. Απαντήσεις που θα κληθεί να δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, όπως έχει άλλωστε δεσμευτεί.

To Top