ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου Άρη! Πιο δυνατή η ομάδα”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βίωσε χθες με έντονο τρόπο το κοντράστ του αγώνα Άρης-ΑΕΚ, με πιο χαρακτηριστική εικόνα όταν ξέσπασε στα κλάματα, μετά το 2-0. Η συνέχεια όμως θύμισε ανώμαλη προσγείωση…

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ σήμερα, ζητώντας του να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τον κόσμο του Άρη. Όπως μας είπε: “Είμαστε όλοι σκασμένοι, στενοχωρημένοι από αυτό που έγινε στο γήπεδο. Καταλαβαίνω το πως βιώσαμε όλοι μας. Ήταν πολύ δύσκολο”, ενώ σε ερώτηση για την “επόμενη μέρα” και την διαχείριση του σοκ του αποκλεισμού μας απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο:

“Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου Άρη. Πέφτουμε με τα μούτρα στην επόμενη μέρα, στο πώς θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο Άρης θα επιστρέψει και θα επιστρέψει του χρόνου πιο δυνατός. Οι απώλειες ήταν μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο, είδαμε άδειο το γήπεδο, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε.

Μιλάμε από το πρωί για τα θέματα των ανανεώσεων, τις μεταγραφές και φυσικά την υπόθεση του ban. Περιμένουμε αυτά που μας υποσχέθηκαν για την διόρθωση της νομιμότητας να γίνουν πράξη…”.

To Top