ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: “Τραβάμε μία κόκκινη γραμμή, τα λάθη δεν θα επαναληφθούν”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

«Μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας, που σήμανε την εξασφάλιση του στόχου μας και μαθηματικά, έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος. Τέσσερα χρόνια είναι πολλά…

Τα τρία τελευταία χρόνια, που βρίσκομαι εγώ στον ΑΡΗ, ζήσαμε χαρές και λύπες. Περάσαμε πολλά… Υπήρξαν στιγμές απογοήτευσης, αμφισβήτησης και έντονης κριτικής, άλλοτε καλοπροαίρετης και άλλοτε κακοπροαίρετης. Προσωπικά, δεν λύγισα όμως. Και ούτε θα λυγίσω ποτέ. Ξέρω ποιες είναι οι ευθύνες μου και τις αναλαμβάνω πλήρως. Δεν κρύφτηκα και δεν θα το κάνω ποτέ.

Επιπλέον, αυτά τα τρία χρόνια, μέτρησα συμπεριφορές και φίλους. Έχω καταλάβει, πλέον, ποιοι θέλουν, πραγματικά, το καλό του ΑΡΗ και ποιοι επενδύουν στην αποτυχία για να εξυπηρετήσουν… “άλλα συμφέροντα”. Γι’ αυτούς θα μιλήσω κάποια άλλη στιγμή. Να είναι σίγουροι ότι η σιωπή μου δεν σημαίνει αδυναμία.

Το βέβαιο είναι ότι μέσα από τις δυσκολίες αυτών των τριών χρόνων δυναμώσαμε και γίναμε όλοι σοφότεροι. Προσωπικά, έχω πεισμώσει περισσότερο.

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε εκεί που του αξίζει να βρίσκεται, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει ανάγκη.

Σήμερα τραβάμε μια κόκκινη γραμμή στο παρελθόν. Κανείς μας δεν θέλει να θυμάται κάτι από τα τελευταία χρόνια. Το μόνο που οφείλουμε όλοι να μην ξεχάσουμε ποτέ είναι τα λάθη που έγιναν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και έφεραν τον ΑΡΗ σ’ αυτήν την κατάσταση. Λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν. Και δεν θα επαναληφθούν.

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Θα είναι μεγαλύτερος, δυσκολότερος, αλλά και πιο ευχάριστος. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Στην παρούσα φάση δεν θέλω να πω περισσότερα. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες.

Το μόνο που θέλω να πω προς τον κόσμο του ΑΡΗ είναι τούτο: Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη Super League και θα μείνει για πάντα εκεί. Όχι για είναι κομπάρσος, αλλά θα διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί. Ο νέος ΑΡΗΣ θα είναι όπως πρέπει να είναι, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Να είναι όλοι βέβαιοι γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει.

Ωστόσο, απαραίτητη, προϋπόθεση, για να πετύχουμε είναι η συσπείρωση όλων δίπλα στην ομάδα. Τώρα, με την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, είμαι βέβαιος ότι και ο κόσμος θα επιστρέψει μαζικά στο πλευρό της. Δεν περισσεύει κανείς.

Περισσότερα θα πω με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα, τέλος, να συγχαρώ τον προπονητή μας κ. Σπανό, τον τεχνικό μας διευθυντή, κ. Μυροφορίδη και φυσικά τους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν φέτος για την επίτευξη τους στόχου. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

To Top