«Καρφί» συζύγου Χόλιντεϊ για την ανταλλαγή από Μπακς: «Δεν είναι απλά μπίζνες-Eίμαστε άνθρωποι»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ δήλωνε την προηγούμενη Τρίτη πως θέλει να μείνει για πάντα στους Μπακς και μια μέρα μετά παραχωρείτο με ανταλλαγή στο Πόρτλαντ. Τελικά ο 33χρονος άσος κατέληξε στους Σέλτικς, με την σύζυγό του, Λόρεν, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το πώς χειρίζονται οι ομάδες τους αθλητές. Η ίδια το ξέρει καλά, καθώς υπήρξε σπουδαία παίκτρια ποδοσφαίρου και μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

«Μοιράζομαι αυτά τα λόγια για να μπορέσει να δει ο κόσμος πίσω από τις κινήσεις που γίνονται λόγω μπίζνες. Κόντρα στο κλισέ που επικρατεί, είναι προσωπικό, γιατί επηρεάζονται ζωές ανθρώπων. Δεν είναι ποτέ ‘απλώς μπίζνες’. Την Τετάρτη ο σύζυγός μου πήγε να κοιμηθεί και ξύπνησε με τα νέα ότι είχε δοθεί με ανταλλαγή. Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κάποια ενημέρωση, ούτε καν συζήτηση πως κάτι τέτοιο ήταν μια πιθανότητα. Απλώς έγινε. Και τώρα προχωρήστε ‘γιατί δεν είναι προσωπικό, είναι απλώς μπίζνες’. Οπότε, ναι, είναι παραπάνω από μπίζνες. Όχι γιατί μας προσέβαλε, αλλά γιατί είμαστε άνθρωποι, έχουμε σχέσεις, όνειρα και δεσμούς με το μέρος που παίζουμε. Όσο τα γράφω αυτά, θρηνούμε για την απώλεια αυτή, ενώ γιορτάζουμε για την ελπίδα και τη χαρά για το τι ακολουθεί. Μεγαλώνεις όταν μετατρέπεις αυτόν τον πόνο σε δύναμη για να πας μπροστά. Αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε πάντα», έγραψε στα social media η Λόρεν Χόλιντεϊ.

Η σύζυγος του Τζρου έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, καθώς επίσης ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ζευγάρι με τον ΝΒΑερ από το 2008, όταν βρίσκονταν στο κολέγιο (UCLA). Το 2015 αποσύρθηκε και έναν χρόνο μετά διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, όσο ήταν έγκυος. Μετά τη γέννα της, το 2016, υποβλήθηκε σε θεραπείες και νίκησε τον καρκίνο, ενώ το ζευγάρι απέκτησε και έναν γιο το 2020.

To Top