«Καρφιά» Μουρίνιο προς τον Γκουαρδιόλα και την… άνεση της Σίτι στις μεταγραφές

Τα… βέλη του έναντι της οικονομικής άνεσης και της μεταγραφικής πολιτικής της Μάντσεστερ Σίτι εξαπέλυσε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Όπως πάντα δηλώσεις που θα… συζητηθούν από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Σε συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Ρόμα ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας του εν όψει του χειμερινού παραθύρου και δεν έχασε την ευκαιρία να… την πει στην άλλοτε νέμεσή του, τον Γκουαρδιόλα, και τον τρόπο με τον οποίο η δική του Μάντσεστερ Σίτι κινείται στην αγορά.

Πρόσφατα, ο Καταλανός υποστήριξε πως «δεν βλέπει θέση» για τον Κάλβιν Φίλιπς στην ομάδα του, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταγραφή του στους Πολίτες και ο Special One «πάτησε» ακριβώς σε αυτή την ατάκα, με μια δόση υπερβολής φυσικά.

«Ειλικρινά δεν ζηλεύω, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 80 εκατομμύρια για τον Κάλβιν Φίλιπς πριν λίγο καιρό και τώρα ο Πεπ είπε ότι θα ήταν καλύτερα για εκείνον να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Οπότε απλά θα φύγει και θα πάρουν κάποιον άλλον.

Η δική μας πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θα θέλαμε έναν, δύο, τρεις, τέσσερις νέους παίκτες αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για εμάς. Θα είμαι χαρούμενος αν πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο. Θα ήθελα περισσότερους, αλλά δεν είναι δυνατόν για εμάς», ανέφερε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

To Top