ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καρφιά» Μουστακίδη για την φυγή Παντελίδη, Διαμαντόπουλο – «Εγκληματικός σχεδιασμός, εγκατέλειψαν τον Άρη αμαχητί»

Ο Μπάμπης Μουστακίδης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και αναφέρθηκε στα όσα κακώς κείμενα έγιναν στον Άρη, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για καλύτερη συνέχεια, έχοντας εμπιστοσύνη στον Χαριστέα και στην επιλογή του Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τις σκέψεις του για την ομάδα:

«Είμαι θυμωμένος, αλλά ταυτόχρονα αισιόδοξος, πιστεύω θα γίνει μια νέα αρχή με τον νέο προπονητή. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Έχω ελπίδα αγωνιστικά. Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση».

Για το λόγο που είναι θυμωμένος:

«Πέρυσι διώξαμε έναν πολύ καλό προπονητή, με πολύ καλή φιλοσοφία στο γήπεδο. Ήρθαν τα πάνω-κάτω για να φέρουμε κάποιον που θέλανε κάποιοι. Ο αθλητικός διευθυντής δεν συμμετείχε με τον προηγούμενο προπονητή στο σχεδιασμό της ομάδας. Ό,τι έγινε, έγινε.

Προχωρήσαμε και «ήπιαμε το πικρό ποτήρι» του αποκλεισμού. Άλλες χρονιές δεν «πινόταν» αυτό. Το «ήπιαμε» πολύ εύκολο και ως δια μαγείας ξανά γίνεται η επανεκκίνηση από τη Ξάνθη. Έπρεπε να είμαστε εγκρατείς».

Για την περυσινή χρονιά:

«Ναι μεν ικανοποιηθήκαμε για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί θα μπορούσαμε να τερματίσουμε παραπάνω, με αυτό το υλικό».

Πρόσθεσε:

«Πάντα κοιτάμε το αποτέλεσμα. Μπήκαμε με αισιοδοξία στη νέα χρονιά. Όμως ήρθανε όσα δεν περιμέναμε. Το ανέκδοτο ήταν πως η ομάδα είχε προσδοκίες αλλά ο σχεδιασμός ήταν μπερδεμένος. Ήμασταν προβληματισμένοι αλλά πιστεύαμε. Ήρθαν και οι δύο παραιτήσεις. Για μένα ήταν εγκληματικός σχεδιασμός. Δεν καταφέραμε να περάσουμε τη Μόλντε. Πρώτα έφυγε ο ένας και μετά ο άλλος χωρίς λόγο. Ούτε σχεδιασμένο να ήταν».

Για τους Παντελίδη και Διαμαντόπουλο:

«Τουλάχιστον ας προστάτευαν την ομάδα πριν φύγουν. Για μένα όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο. Για ποιον λόγο έφυγε ο ένας μετά τον άλλον; Δεν πάλεψαν. Έφυγε γιατί δεν του άρεσαν μερικά πράγματα του Παντελίδη. Πολύ εύκολα έφυγε. Ήταν έκπληξη για όλους, άφησε την ομάδα «κρύα». Ήταν αχαριστία του. Δεν θα προπονήσει ξανά ομάδα στο επίπεδο του Άρη. Η «ψυχή» του ήταν μέχρι εδώ.

Όλοι έχουν ίσο μερίδιο ευθύνης. Ο πρόεδρος έμεινε για να «σώσει το καράβι». Οι άλλοι δύο έφυγαν σαν τους λαγούς. Χωρίς να υπάρχει πίεση και χωρίς λόγο. Δεν υπήρχε ίχνος πίεσης».

Για τον Χαριστέα:

«Είναι ένα παιδί που νιώθει την ομάδα και την αγαπάει. Δεν θέλω να νιώσω προδομένος από αυτόν. Δεν γίνεται να μη κάνει λάθη, αλλά να μην είναι προδοτικά. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο ο Άγγελος. Να προστατέψει την ομάδα.

Ο Άρης δεν έχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα, οπότε να εκμεταλλευτεί τις Ακαδημίες. Να δουλέψει πάνω σε αυτές».

Για τον Τερζή:

«Ό,τι σκέφτηκαν ήταν σωστό για μένα. Για εκείνο το διάστημα εκείνο χρειαζόμασταν. Εμένα με γεμίζει η δήλωση του Χαριστέα, με το που έρθει να φέρει έναν άγνωστο προπονητή σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήταν ανδρική ενέργεια. Αν ερχόταν το αποτέλεσμα της Λάρισας με τον νέο προπονητή θα τον είχαμε «κάψει».

Για τον Ένινγκ:

«Όλοι ασχολούνται με το βιογραφικό του, τι έκανε στην προηγούμενη ομάδα κλπ. Αυτή είναι πρόχειρη προσέγγιση. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Ήταν κοντά σε πολύ καλούς προπονητές. Είμαι σίγουρος θα βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Υπάρχουν βέβαια καλοί χαρακτήρες στην ομάδα. Δεν θέλουν το κακό του Άρη. Χρειάζεται απλά αγωνιστική έμπνευση η ομάδα».

Για την εμπειρία του με τον Γερμανό προπονητή Πρόκοπ:

“Εξαιρετικός προπονητής ο Γκερντ Πρόκοπ, παίζαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και πηγαίναμε περίφημα, βάζοντας την σφραγίδα της γερμανικής σχολής. Κρίμα όμως εκείνη η ομάδα λόγω του γνωστού οικονομικού θέματος που έχει πάντα ο Άρης δεν βοηθήθηκε με ενίσχυση στις μεταγραφές…”.

To Top